print-selv fotokalender

PRINT-SELV (FOTO-) KALENDER 2021

Sådan laver du nemt en flot fotokalender – og får samtidig årets første, smukke julegave i hus. Se her hvordan med denne kalender skabelon i 3 enkle trin:

(gratis kalender 2021)

Vi kan nok hurtigt blive enige om at 2020 ikke lige er det år vi kommer til at huske for gode rejser, dejlige fester og masser af socialt samvær. Jeg vil se frem og håbe på 2021 byder på mere normalitet, og at der igen kan skrives en masse aftaler i kalenderen.

Derfor har jeg i dag en gave til dig:

Ligesom sidste år har jeg lavet min egen kalender. Men i år vil jeg gerne dele den med dig, og give dig mulighed for at få brugt nogle af dine egne smukke familiebilleder i en kalender. Du kan selvfølgelig lave en kalender til dig selv, men du kan også lave en smuk gave til f.eks. bedsteforældrene.

Hent din kalenderen 2021 her

Ved at tilmelde dig modtager du kalenderen som PDF direkte i din indbakke. Samtidig accepterer du at blive optaget på min email-liste. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket nederst i mine mails. Jeg sender bl.a inspiration, tips, nyheder – ca. 1 gang om måneden.

Husk at tjekke dit spamfilter, hvis mailen ikke er havnet i din indbakke efter nogle minutter. Er du allerede tilmeldt min email-liste og vil også gerne modtage kalenderen, så send mig en mail eller besked på f.eks. Instagram – så skal jeg nok få den sendt afsted til dig 🙂

SÅDAN GØR DU:

1. Print kalender siderne. Jeg anbefaler A4 papir på mindst 250 g/m2

2. Påsæt dine fineste billeder. Jeg anbefaler at få billederne printet på mat papir i 13×18 cm. Det kan du f.eks. gøre her: dinebilleder.dk (med rabatkoden Stefanie10 får du desuden 10% rabat på din bestilling). Du kan så lime billederne på med en limstift eller med fotoklæber som disse.

3. Find en fin plads til kalenderen. Du kan f.eks. bruge et simpelt clipboard eller en flot binder clip – begge dele kan også nemt sættes på væggen.

That´s it! Jeg sagde jo det var nemt.

Jeg vil vildt gerne se din færdige kalender, så tag mig endelig i dine opslag og billeder på Instagram og Facebook.

Hvis du synes om kalenderen, så er du meget velkommen til at dele dette link med alle du mener også kunne få glæde af den ☺️


  • Print-selv (foto-) Kalender 2022
    Sidste års print-selv (foto-) kalender blev taget så godt imod, at jeg nu har lavet en 2022 version til dig. Du kan downloade den på siden her: freebie. Den koster kun din email. Er du allerede skrevet op på min mail-liste, så skulle du gerne allerede have modtaget den helt automatisk. Hent din kalenderen 2022 her Ved […]
  • Hvad hvis børnene ikke gider?
    Hvad hvis børnene ikke gider blive fotograferet? eller ikke opfører sig ordentligt Hvad hvis børnene ikke gider eller ikke opfører sig pænt? Det er der en del forældre der bekymrer sig om inden en fotografering. Her kommer mine tips til at håndtere bekymringerne og udfordringerne under fotograferingen – hvis de skulle opstå. Jeg har faktisk endnu ikke […]
  • Fotogaver forpligter
    Fotogaver til bedsteforældre. Personlige gaver. Fotogaver forpligter Vi har et problem. Vi har problemet hele året, men det bliver altid særlig tydeligt i november, når man begynder at tænke på julegaver.  Heldigvis er det et luksusproblem: Vi har en VIRKELIG stor familie.  Og det er jo kun dejligt. Vores to dejlige piger er så heldige at have […]

Post a Comment

error: