print-selv fotokalender

PRINT-SELV (FOTO-) KALENDER 2021

Sådan laver du nemt en flot fotokalender – og får samtidig årets første, smukke julegave i hus. Se her hvordan med denne kalender skabelon i 3 enkle trin:

(gratis kalender 2021)

Vi kan nok hurtigt blive enige om at 2020 ikke lige er det år vi kommer til at huske for gode rejser, dejlige fester og masser af socialt samvær. Jeg vil se frem og håbe på 2021 byder på mere normalitet, og at der igen kan skrives en masse aftaler i kalenderen.

Derfor har jeg i dag en gave til dig:

Ligesom sidste år har jeg lavet min egen kalender. Men i år vil jeg gerne dele den med dig, og give dig mulighed for at få brugt nogle af dine egne smukke familiebilleder i en kalender. Du kan selvfølgelig lave en kalender til dig selv, men du kan også lave en smuk gave til f.eks. bedsteforældrene.

Hent din kalenderen 2021 her

Ved at tilmelde dig modtager du kalenderen som PDF direkte i din indbakke. Samtidig accepterer du at blive optaget på min email-liste. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket nederst i mine mails. Jeg sender bl.a inspiration, tips, nyheder – ca. 1 gang om måneden.

Husk at tjekke dit spamfilter, hvis mailen ikke er havnet i din indbakke efter nogle minutter. Er du allerede tilmeldt min email-liste og vil også gerne modtage kalenderen, så send mig en mail eller besked på f.eks. Instagram – så skal jeg nok få den sendt afsted til dig 🙂

SÅDAN GØR DU:

1. Print kalender siderne. Jeg anbefaler A4 papir på mindst 250 g/m2

2. Påsæt dine fineste billeder. Jeg anbefaler at få billederne printet på mat papir i 13×18 cm. Det kan du f.eks. gøre her: dinebilleder.dk (med rabatkoden Stefanie10 får du desuden 10% rabat på din bestilling). Du kan så lime billederne på med en limstift eller med fotoklæber som disse.

3. Find en fin plads til kalenderen. Du kan f.eks. bruge et simpelt clipboard eller en flot binder clip – begge dele kan også nemt sættes på væggen.

That´s it! Jeg sagde jo det var nemt.

Jeg vil vildt gerne se din færdige kalender, så tag mig endelig i dine opslag og billeder på Instagram og Facebook.

Hvis du synes om kalenderen, så er du meget velkommen til at dele dette link med alle du mener også kunne få glæde af den ☺️


  • Fotogaver forpligter
    Fotogaver til bedsteforældre. Personlige gaver. Dette indlæg er skrevet af Charlotte, og er en del af serien “Kundernes blogindlæg”. Tusind tak for din historie Charlotte! Jeg håber gaverne bringer rigtig meget glæde 🙂 /Stefanie Fotogaver forpligter Vi har et problem. Vi har problemet hele året, men det bliver altid særlig tydeligt i november, når man begynder at […]
  • Bedsteforældre ønsker sig kun én ting…
    Bedsteforældre ønsker sig kun én ting… (kan du gætte hvad det er?) “NEJJJJ….åååhh.. ” Kan du høre og se det for dig? De glade og rørte ansigter, når gaven pakkes op. Bedsteforældre er så nemme når det kommer til gaver. Det er de altså. Stik dem nogle billeder af børnebørnene, og så er de glade. Vil du […]
  • 5 ideer til hvordan du kan hænge billeder op på væggene
    5 ideer til hvordan du kan hænge billeder op på væggene Der er jo utallige måder at hænge billeder op på – det kan være store billeder eller små, med eller uden ramme, en masse billeder eller kun få. Og lige så mange muligheder der er, så mange meninger findes der nok også om hvad der er […]

Post a Comment

Følg mig på Instagram

error: