print-selv fotokalender

PRINT-SELV (FOTO-) KALENDER 2021

Sådan laver du nemt en flot fotokalender – og får samtidig årets første, smukke julegave i hus. Se her hvordan med denne kalender skabelon i 3 enkle trin:

(gratis kalender 2021)

Vi kan nok hurtigt blive enige om at 2020 ikke lige er det år vi kommer til at huske for gode rejser, dejlige fester og masser af socialt samvær. Jeg vil se frem og håbe på 2021 byder på mere normalitet, og at der igen kan skrives en masse aftaler i kalenderen.

Derfor har jeg i dag en gave til dig:

Ligesom sidste år har jeg lavet min egen kalender. Men i år vil jeg gerne dele den med dig, og give dig mulighed for at få brugt nogle af dine egne smukke familiebilleder i en kalender. Du kan selvfølgelig lave en kalender til dig selv, men du kan også lave en smuk gave til f.eks. bedsteforældrene.

Hent din kalenderen 2021 her

Ved at tilmelde dig modtager du kalenderen som PDF direkte i din indbakke. Samtidig accepterer du at blive optaget på min email-liste. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket nederst i mine mails. Jeg sender bl.a inspiration, tips, nyheder – ca. 1 gang om måneden.

Husk at tjekke dit spamfilter, hvis mailen ikke er havnet i din indbakke efter nogle minutter. Er du allerede tilmeldt min email-liste og vil også gerne modtage kalenderen, så send mig en mail eller besked på f.eks. Instagram – så skal jeg nok få den sendt afsted til dig 🙂

SÅDAN GØR DU:

1. Print kalender siderne. Jeg anbefaler A4 papir på mindst 250 g/m2

2. Påsæt dine fineste billeder. Jeg anbefaler at få billederne printet på mat papir i 13×18 cm. Det kan du f.eks. gøre her: dinebilleder.dk (med rabatkoden Stefanie10 får du desuden 10% rabat på din bestilling). Du kan så lime billederne på med en limstift eller med fotoklæber som disse.

3. Find en fin plads til kalenderen. Du kan f.eks. bruge et simpelt clipboard eller en flot binder clip – begge dele kan også nemt sættes på væggen.

That´s it! Jeg sagde jo det var nemt.

Jeg vil vildt gerne se din færdige kalender, så tag mig endelig i dine opslag og billeder på Instagram og Facebook.

Hvis du synes om kalenderen, så er du meget velkommen til at dele dette link med alle du mener også kunne få glæde af den ☺️


  • Print-selv kalender 2024
    Smuk og nem julegave fra børnene: print-selv-kalender til 0 kr. Igen i år har jeg lavet den populære print-selv (foto-) kalender til dig, så du kan lave smukke personlige gaver sammen med børnene. […]
  • Lav din egen billedvæg
    Lav din egen billedvæg med fotografier I denne guide finder du information og anbefalinger til rammer og glas, passepartout, placering af billederne i forhold til hinanden, og selvfølgelig hvordan du kommer i gang. […]
  • Mine 2 bedste råd til din fotografering
    Råd nr. 1: Bed ikke børnene om at smile “SMIIIIL”…“Sig APPELSIIIIIIN” Kender du det? Du vil lige tage et hurtigt billede (eller 10) af dit barn, og siger: “SMIIIL {indsæt dit barns navn} […]

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: