BABYFOTOGRAFERING I AARHUS

AT FÅ LOV TIL AT TAGE BABYBILLEDER ER NOGET AF DET MEST LIVSBEKRÆFTENDE, JEG SOM FOTOGRAF KAN UDFØRE

Babyfotografering Århus

Lad mig bare sige det med det samme. Jeg elsker at tage billeder af babyer.  Faktisk har arbejdet som babyfotograf i Århus givet mig nogle af de dejligste oplevelser, jeg har haft som fotograf.  Særligt er jeg vild med at tage billeder af babyer fra 7-8 måneder og op – og jeg henviser gerne til mine kolleger, hvis du er interesseret i at få taget billeder af din helt nyfødte baby.  

HVOR FOREGÅR BABYFOTOGRAFERINGEN?

Ingen af mine billeder bliver taget i et fotostudie eller med brug af kunstigt lys. I stedet bruger vi naturen eller forskellige spændende lokationer, som I selv kan være med til at vælge.  Det giver nemlig dig og din baby mulighed for at udforske de nye ramme og mig som babyfotograf, masser af muligheder for at fange jer og jeres baby på den mest naturlige og afslappede måde.

Ved at tage fange jeres baby i sit naturlige element undgår vi også, at barnet bliver træt eller utålmodig. Der er nemlig intet opstillet og dermed kan ingen gøre noget forkert. I skal bare være jer selv, så fanger jeg de rigtige øjeblikke, hvor du og barnet har det godt – og hvor smilene og glimtet i øjnene er ægte.

babyfotografering baby på trappe i haven

HVOR GAMMEL SKAL BABYEN VÆRE FOR AT BLIVE FOTOGRAFERET?

I princippet kan vi tage billeder fra barnet er få dage gammel, men der hvor jeg oplever, at I får de bedste billeder, er når jeres baby er fra ca. 6 måneder og op. Der, hvor de begynder at være bevidste om verden, eller snart er klar til at tage de første skridt – måske med en hjælpende pegefinger.

Her er der nemlig mange muligheder for at fange varme smil og glimt i øjnene hos jeres lille guldklump, der giver fantastisk billeder.

SÅDAN FÅR DU DE BEDSTE BABYFOTOS

▸ Babyfotografering skal foregå på barnets præmisser og så det passer ind i deres dagsrytme. Det giver de bedste billeder og de fleste smil. Langt de fleste babyer er mest oplagt efter en lur og derfor er formiddagen eller midt på dagen gerne de bedste tidspunkter, at tage billederne på. Har dit barn en anden dagsrytme finder vi også ud af det. Da jeg kun bruger naturligt lys skal fotograferingen foregå mens der er dagslys, hvilket kan variere meget afhængig af årstiden.

▸ Som forældre er det vigtigt, at være så afslappet som muligt. Husk på, at ingen skal præstere noget under optagelserne. I skal i stedet gå rundt og hygge jer på lokationen, så er det mit job som babyfotograf, at fange jer i de rigtige situationer og finde de gode øjeblikke.

▸ Hav evt. lidt ekstra tøj og en pusletaske med, så det er muligt at skifte tøj hvis der skulle ske et uheld eller komme lidt mudder på bukserne.

Babyfotografering aarhus århus

HVOR LANG TID TAGER EN BABYFOTOGRAFERING?

Det er næsten som når andre laver ost, for en babyfotografering tager den tid en babyfotografering tager. Det er vigtigt for mig, at det ikke bliver stresset og der skal være tid til at gøre tingene på barnets præmisser. Men regn med, at vi bruger 30-60 minutter på en fotoseance. Der skal også være tid til det uforudsete, til at amme og måske skifte en ble.

HVILKE PRODUKTER KAN JEG VÆLGE?

Du finder en fuld oversigt over alle de produkter du kan vælge på min prisoversigt. Nogle af de mest populære produkter er:

▸ digitale billeder, hvor du selv sørger for at få billederne printet

▸ Indrammede billeder, hvor du får et super flot færdigt produkt, der er klar til at blive hængt på væggen

BOOK TID TIL BABYFOTOGRAFERING I ÅRHUS OG OMEGN

Jeg vil også elske at tage fantastiske billeder af din baby. Interesseret? Skriv en mail til mail(at)stefaniefriedrichs.com eller brug kontaktformularen her.

Er der noget du er i tvivl om eller har du spørgsmål om babyfotografering, så skriv endelig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kærligst

Stefanie

Det siger mine kunder:

Heidi Stig Østergård:

Vi kan kun anbefale Stefanie som fotograf, hun formår at fange de mest fantastiske øjeblikke og bringe liv i billederne.
Vi har fået fotograferet vores børn to gange, og det er blevet til mange fantastiske billeder hver gang, hvor deres personligheder skinner igennem. Her anden gang tog hun billeder af Jacob 6 år, og Frederik på 3 år, og deres samspil og roller overfor hinanden er fanget og foreviget!! Vi vil helt sikkert anbefale og bruge Stefanie igen (og igen)

Lene Mohr Kruse:

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Pigerne var trykke ved Stefanie under fotograferingen – hvilket gør utrolig meget ved de billeder vi endte med. Hun forstod fuldstændig vores ide til billederne – og gav os fuld værdi for pengene. Herfra skal der ikke være tvivl – vi vil klart anbefale Stefanie.

Louise Nordestgaard Rohbrandt:

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til søde og rolige Stefanie  Børnene hyggede sig og vi fik rigtig mange super gode billeder at vælge mellem – det var næsten alt for svært at vælge (luksusproblem ).

GemGem


GemGem

Tilmeld dig min email-liste her:

GemGem