BABYFOTOGRAFERING

BABYFOTOGRAFERING

Den første tid med en baby er noget ganske særligt!

Der sker meget på ganske kort tid, som er værd at forevige med en babyfotografering.

 

Også babyer kan fotograferes udendørs. Godt med tøj i lag, uldundertøj og tæpper som underlag – så kan det sagtens lade sig gøre.

HVOR FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Du kan får taget billederne hjemme hos jer, eller ude i naturen. Du vælger selv.

Ingen af mine billeder bliver taget i et fotostudie eller med brug af kunstigt lys.

 

De helt små babyer vil jeg anbefale at få fotograferet hjemme i trygge og varme omgivelser, mens de lidt større babyer sagtens kan fotograferes ude i naturen.

Målet er at fange jer og jeres baby på den mest naturlige og afslappede måde.

I skal bare være jer selv, så fanger jeg de rigtige øjeblikke, hvor smilene og glimtet i øjnene er ægte.

HVOR GAMMEL SKAL DIN BABY VÆRE FOR AT BLIVE FOTOGRAFERET?

I princippet kan vi tage billeder fra dit barn er få dage gammel. Men jeg oplever, at i får de bedste billeder når jeres baby er ca. 4 måneder og op. Hvorfor?

Fordi babyer i de første måneder ikke kan så meget andet end at ligge ned.

Men det afhænger i høj grad også af om i forældre vil være med på billederne.

For når i holder og støtter den lille er der mange flere muligheder for variation liv i billederne. Og derudover giver det også barnet tryghed.

 

Ønsker du udelukkende billeder af din baby alene, så anbefaler jeg klart at vente til baby kan holde hovedet stabilt når det ligger på maven, eller kan sidde selv.

 

HVOR LANG TID TAGER EN BABYFOTOGRAFERING?

Det er vigtigt for mig, at fotograferingen er stille og rolig uden tidspres, og der skal være tid til at gøre tingene på barnets præmisser.

 

Du kan regne med at vi bruger 45-60 minutter på fotograferingen.

 

Under en babyfotografering skal der være plads og tid det uforudsete og selvfølgelig til bleskift og måske måltider undervejs.

SÅDAN FÅR DU DE BEDSTE BABYBILLEDER

Babyfotografering skal foregå på barnets præmisser og så det passer ind i deres dagsrytme. Det giver de bedste billeder og de fleste smil.

 

Langt de fleste babyer er mest oplagt efter en lur og derfor er formiddagen eller midt på dagen oftest de bedste tidspunkter at tage billederne på.

Har dit barn en anden dagsrytme finder vi også ud af det.

 

Da jeg kun bruger naturligt lys skal fotograferingen foregå mens der er dagslys, hvilket kan variere meget afhængig af årstiden.

 

Husk på, at ingen skal præstere noget under optagelserne.

I skal i stedet bare hygge jer og nyde jeres tid sammen, og så er det mit job som babyfotograf at fange jer i de rigtige situationer og finde de gode øjeblikke.

HVILKE PRODUKTER KAN JEG VÆLGE TIL DE FÆRDIGE BILLEDER?

Ca. 1-2 uger efter fotograferingen får du adgang til jeres personlige onlinegalleri, hvor du kan se alle de færdige billeder

 

Du udvælger og bestiller de familieminder, som du ikke kan undvære, direkte gennem galleriet. Alle produkter og priser kan ses derinde

 

Se alle de smukke produkter, som du kan vælge imellem:

Hvilke billeder drømmer du om?

De bedste billeder opstår når børnene bare leger

"Du har simpelthen fanget sådan nogle fantastiske øjeblikke. Jeg er stadigvæk helt overrasket over hvordan du kan fange så gode billeder, hvor jeg måske mest tænkte at børnene løb rundt og der var kaos"

Jeanette og familien

de bedste billeder opstår når børnene bare leger

Jeg vil bare sige 1000 tak for de skønne billeder du har taget af os. Vi er enormt glade for dem, du har simpelthen fanget sådan nogle fantastiske øjeblikke. Jeg er stadigvæk helt overrasket over hvordan du kan fange så gode billeder, hvor jeg måske mest tænkte at børnene løb rundt og der var kaos. Pakken man modtager er bare så gennemført og flot - virkelig professionelt, og så bliver man jo bare så glad af at der ligger lidt printede billeder. Igen 1000 tak for en skøn oplevelse sammen med dig endnu engang. De bedste hilsner

Jeanette og familien

Børnene legede og havde det sjovt

Vi hørte om Stefanie igennem vores venner, som op til flere gange har fået taget billeder hos hende - og vi kunne se hvilket flot resultat det kunne give.  Derfor kontaktede vi Stefanie og valgte at mødes i Mindeparken, hvor hun var med til at give os alle 5 en fantastisk oplevelse.  Børnene kunne lege og have det sjovt samtidig med at der blev taget billeder. Her en måned efter fotograferingen taler børnene stadig om Stefanie, de havde en speciel dag som vi nu kan nyde igennem billederne.    Tak for oplevelsen og nogle dejlige naturlige billeder af os som familie.

Gitte Ringive

Få taget smukke babybilleder

error: