BABYFOTOGRAFERING

i Aarhus og omegn

Jeg elsker at tage billeder af babyer!
Ønsker du udelukkende billeder af din baby alene, så anbefaler jeg at vente til baby kan holde hovedet stabilt når det ligger på maven, eller kan sidde selv.
Men hvis i forældre eller søskende er med til fotograferingen og kan holde baby, så kan det godt lade sig gøre når babyen er mindre.

babyfotografering i Aarhus. Naturlige og enkle billeder af dig og din baby

HVOR FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Ingen af mine billeder bliver taget i et fotostudie eller med brug af kunstigt lys. I stedet bruger vi jeres hjem eller naturen. Du vælger selv.
De helt små babyer vil jeg anbefale at få fotograferet hjemme i trygge og varme omgivelser, mens de lidt større babyer sagtens kan fotograferes ude i naturen.
Målet er at fange jer og jeres baby på den mest naturlige og afslappede måde.
I skal bare være jer selv, så fanger jeg de rigtige øjeblikke, hvor smilene og glimtet i øjnene er ægte.

HVOR GAMMEL SKAL BABYEN VÆRE FOR AT BLIVE FOTOGRAFERET?

I princippet kan vi tage billeder fra barnet er få dage gammel, men der hvor jeg oplever, at i får de bedste billeder, er når jeres baby er fra ca. 6 måneder og op. Der, hvor de begynder at være bevidste om verden, eller snart er klar til at tage de første skridt - måske med en hjælpende pegefinger.
Men som jeg skrev tidligere, så afhænger det også af om i forældre vil være med på billederne.

Jeg er babyfotograf og jeg elsker det!

HVOR LANG TID TAGER EN BABYFOTOGRAFERING?

Det er vigtigt for mig, at fotograferingen er stille og rolig uden tidspres, og der skal være tid til at gøre tingene på barnets præmisser. Men regn med, at vi bruger 45-60 minutter på fotograferingen. Der skal også være tid til det uforudsete og til at amme og måske skifte en ble.

SÅDAN FÅR DU DE BEDSTE BABYBILLEDER

Babyfotografering skal foregå på barnets præmisser og så det passer ind i deres dagsrytme. Det giver de bedste billeder og de fleste smil. Langt de fleste babyer er mest oplagt efter en lur og derfor er formiddagen eller midt på dagen gerne de bedste tidspunkter at tage billederne på. Har dit barn en anden dagsrytme finder vi også ud af det. Da jeg kun bruger naturligt lys skal fotograferingen foregå mens der er dagslys, hvilket kan variere meget afhængig af årstiden.

Aflappet og hyggeligt

Som forældre er det vigtigt, at være så afslappet som muligt. Husk på, at ingen skal præstere noget under optagelserne. I skal i stedet bare hygge jer på lokationen, og så er det mit job som babyfotograf at fange jer i de rigtige situationer og finde de gode øjeblikke.

HVILKE PRODUKTER KAN JEG VÆLGE TIL DE FÆRDIGE BILLEDER?

Ca. 1-2 uger efter fotograferingen får i adgang til jeres personlige onlinegalleri, hvorfra i kan udvælge og bestille de ønskede billeder og produkter.
I prislisten kan i se alle de produkter, som i kan vælge imellem.

Det siger mine kunder

Jeg vil bare sige 1000 tak for de skønne billeder du har taget af os. Vi er enormt glade for dem, du har simpelthen fanget sådan nogle fantastiske øjeblikke. Jeg er stadigvæk helt overrasket over hvordan du kan fange så gode billeder, hvor jeg måske mest tænkte at børnene løb rundt og der var kaos 🙂 Pakken man modtager er bare så gennemført og flot - virkelig professionelt, og så bliver man jo bare så glad af at der ligger lidt printede billeder. Igen 1000 tak for en skøn oplevelse sammen med dig endnu engang. De bedste hilsner

Jeanette og familien

Vi hørte om Stefanie igennem vores venner, som op til flere gange har fået taget billeder hos hende - og vi kunne se hvilket flot resultat det kunne give.  Derfor kontaktede vi Stefanie og valgte at mødes i Mindeparken, hvor hun var med til at give os alle 5 en fantastisk oplevelse.  Børnene kunne lege og have det sjovt samtidig med at der blev taget billeder. Her en måned efter fotograferingen taler børnene stadig om Stefanie, de havde en speciel dag som vi nu kan nyde igennem billederne.    Tak for oplevelsen og nogle dejlige naturlige billeder af os som familie.

Gitte Ringive

Jeg var bekymret for om det ville blive en træls oplevelse for min mand, som ikke var så vild med selv at skulle være med på billederne. Han synes heldigvis at det var en hyggelig dag og en god oplevelse. Vi fik nogle rigtig flotte billeder (og en hyggelig dag) - både til vores eget hus, men også som gaver til børnenes bedsteforældre ud af vores fotografering. Tak for en rigtig hyggelig dag

Sidsel Trillingsgaard

BOOK EN TID

Book din tid via min kontaktformular

error: