OM MIG

 

om_mig_børnefotograf-aarhusfamilie_børn_fotograf_aarhusom mig-fotograf-aarhus

 

Jeg har en elendig hukommelse.

Og det er nok derfor jeg altid har været glad for fotografier – de har hjulpet mig, og hjælper stadig, med at huske alle de små og store ting i livet. Da jeg, for efterhånden rimelig mange år siden, blev mor til den skønneste lille datter, voksede behovet for at fastholde minderne. Det spiller nok også en rolle, at der ikke findes ret mange billeder af mine søskende og jeg som børn. Og de billeder der findes er bare ikke særlig gode.

Jeg kom hurtigt til at fylde al min fritid med at lære om fotografering og billedbehandling. Efter at have afsluttet min uddannelse som bioanalytiker havde jeg endelig mere tid til min hobby, og siden da har fotografering og billedbehandling fyldt endnu mere i mit liv. I mellemtiden var min egen datter dog blevet godt træt af at blive fotograferet konstant, og så måtte jeg jo finde andre muligheder for at stille fotolysten.

I 2015 tog jeg derfor beslutningen om at starte egen virksomhed og at gå ned i tid på jobbet i laboratoriet. Jeg arbejder altså stadig som bioanalytiker ved siden af. Og selvom det kan være svært at finde tid til alt det man gerne vil ved siden af arbejdet, så er jeg rigtig glad for mine to meget forskellige jobs, med hver deres forskellige udfordringer.

Hvis du gerne vil have mig til at fastholde minder for din familie – så kontakt mig endelig. Se dig omkring på bloggen, og send gerne en hilsen og dine ideer / ønsker omkring fotografering med mig på mail, Facebook  – eller send en besked gennem min kontaktformular.

kærlig hilsen Stefanie

 

familie_fotograf_aarhusbehindthescenes_familiefotograferingfamiliefotografering_aarhus

Om mig

 

 

 

GemGemGemGem

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!