OM MIG

Hej! Jeg hedder Stefanie, er 37 år gammel og bor i Tilst ved Aarhus sammen med min kæreste og datter. Jeg er født og opvokset i det nordlige Tyskland, hvor jeg har gået i dansk børnehave og skole. Jeg flyttede til Danmark som 20-årig for at læse til bioanalytiker, og er simpelthen blevet hængende 🙂

Jeg har været alt for dårlig til at sørge for at komme med foran kameraet, da min datter var mindre – og det fortryder jeg nu. Og det er derfor jeg har specialiseret mig i at fotografere børn, og især børn sammen med deres forældre.


Sådan blev jeg børnefotograf

Jeg har en elendig hukommelse.

Og det er nok derfor jeg altid har været glad for fotografier. De har hjulpet mig, og hjælper stadig, med at huske alle de små og store oplevelser og øjeblikke i livet. Da jeg – for efterhånden en del år siden – blev mor, voksede behovet for at fastholde minderne. Det spiller også en stor rolle, at der ikke findes ret mange billeder af mine søskende og jeg som børn. Og de billeder der findes, er bare ikke særlig gode.

Jeg kom hurtigt til at fylde al min fritid med at lære om fotografering og billedbehandling. Efter at have afsluttet min uddannelse som bioanalytiker havde jeg endelig mere tid til min hobby, og siden da har fotografering og billedbehandling fyldt endnu mere i mit liv.

I mellemtiden var min egen datter dog blevet godt træt af at blive fotograferet konstant, og så måtte jeg jo finde andre muligheder for at stille fotolysten.

I 2015 tog jeg derfor beslutningen om at starte egen virksomhed og at gå ned i tid på jobbet i laboratoriet. Jeg arbejder altså i dag stadig som bioanalytiker på Aarhus Universitetshospital i Skejby ved siden af. Og selvom det kan være svært at jonglere to jobs, så er jeg rigtig glad for dem begge med hver deres meget forskellige udfordringer.

Hvis du gerne vil have mig til at fastholde minder for din familie – så kontakt mig endelig. Se dig omkring på bloggen, og send gerne en hilsen og dine ideer / ønsker omkring fotografering med mig på mail – eller send en besked gennem min kontaktformular.

kærlig hilsen Stefanie

GemGemGemGem