Hej!

om mig

Jeg hedder Stefanie, er 38 år gammel og bor i Tilst ved Aarhus sammen med min kæreste og datter.

Jeg er født og opvokset i Nordtyskland, hvor jeg har gået i dansk børnehave og skole. Jeg flyttede så til Aarhus som 20-årig for at læse til bioanalytiker. Ja, og så er jeg simpelthen blevet hængende lige siden.

Jeg har selv været alt for dårlig til at sørge for at komme med foran kameraet, da min datter var mindre - og det er noget jeg fortryder nu. Og det er blandt andet derfor jeg har specialiseret mig i at fotografere børn, og især børn sammen med deres forældre.

Sådan blev jeg børnefotograf

Fotografier har altid hjulpet mig med at huske og mindes alle de små og store oplevelser og øjeblikke i livet. Da jeg blev mor voksede behovet yderligere for at fastholde minderne. Det spiller også en rolle, at der jeg ikke har ret mange familiebilleder fra min egen barndom. Og de billeder der findes, er bare ikke særlig gode.

Jeg kom hurtigt til at fylde al min fritid med at lære om fotografering og billedbehandling. Efter at have afsluttet min uddannelse som bioanalytiker havde jeg endelig mere tid til min hobby. Siden da har fotografering og billedbehandling fyldt endnu mere i mit liv.

I mellemtiden var min egen datter dog blevet godt træt af at blive fotograferet konstant, og så måtte jeg jo finde andre muligheder for at stille fotolysten.

I 2013 tog jeg derfor beslutningen om at starte egen virksomhed og i 2015 gik jeg ned i tid på jobbet i laboratoriet. Jeg arbejder altså i dag stadig som bioanalytiker på Aarhus Universitetshospital. Og selvom det kan være svært at jonglere to jobs, så er jeg rigtig glad for dem begge med hver deres meget forskellige udfordringer.

Hvis du gerne vil have mig til at fastholde minder for din familie, så kontakt mig endelig. Se dig omkring på bloggen, og send gerne en hilsen og dine ideer / ønsker omkring fotografering med mig på mail. Eller send en besked gennem min kontaktformular.

 

kh Stefanie

error: