Om mig

 

Invester i familiebilleder, og få fastholdt øjeblikke der vil være uvurderlige minder i fremtiden!

 

om_mig_børnefotograf-aarhusom mig-fotograf-aarhusfamilie_børn_fotograf_aarhus

 

Jeg er vild med kaffe og lange hyggelige aftener i haven med mine fantastiske naboer – og en god flaske hvidvin.  Og…

 

… Jeg har en elendig hukommelse. Og det er nok derfor jeg altid har været glad for fotografier – de har hjulpet mig, og hjælper stadig, med at huske alle de små og store ting i livet. Da jeg, for efterhånden rimelig mange år siden, blev mor til den skønneste lille datter, voksede behovet for at fastholde minderne. Det spiller nok også en rolle, at der ikke findes ret mange billeder af mine søskende og jeg som børn. Og de billeder der findes er bare ikke særlig gode. Jeg ville elske at have et stort print af et billede af os som børn hængende i stuen i dag.

Jeg kom hurtigt til at fylde al min fritid med at lære om fotografering og billedbehandling. Efter jeg havde afsluttet min uddannelse havde jeg endelig mere tid til min hobby, og siden da har fotografering og billedbehandling fyldt endnu mere i mit liv. I mellemtiden var min egen datter dog blevet godt træt af at blive fotograferet konstant, og så måtte jeg jo finde andre muligheder for at stille fotolysten. Når jeg ikke får fotograferet i et stykke tid får jeg nærmest abstinenser – jeg er vel en slags foto-narkoman.

Hvis du gerne vil have mig til at fastholde minder for din familie – så kontakt mig endelig. Se dig omkring på bloggen, og send gerne en hilsen og dine ideer / ønsker omkring fotografering med mig på mail, facebook  – eller send en besked gennem min kontaktformular.

kærlig hilsen Stefanie

 

 

 

 

familie_fotograf_aarhusbehindthescenes_familiefotograferingfamiliefotografering_aarhus

Om mig

 

 

 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!