Sammen SAMMEN Kærlighed Kærlighed ALTID Altid

Familiefotograf i Aarhus

Familiefotograf

i Aarhus og omegn

Jeg har ikke altid været familiefotograf. I starten fotograferede jeg nemlig udelukkende børn. Men det gik snart op for mig, hvor vigtigt det er at have forældrene med foran kameraet - ikke mindst for børnenes skyld. Og jeg kan fange helt andre stemninger og følelser, når børnene interagerer med forældrene. Så nu spørger jeg altid om forældrene ikke vil med på nogle af billederne.
Så når jeg siger familiefotografering, så mener jeg børn sammen med deres forældre. Vil du gerne have fotograferet hele den pukkelryggede, f.eks. flere generationer med hver deres bedre halvdel og børn, så er jeg ikke den rette til opgaven. Jeg har lært, at gruppefotograferinger ikke er min stærke side, og ej heller det jeg brænder for. Jeg henviser dog gerne til en kollega til sådanne opgaver.
Ønsker du til gengæld billeder af jer forældre sammen med jeres børn, så er du havnet det rigtige sted.

HVORFOR SKAL FORÆLDRENE MED FORAN KAMERAET?

Vil du gerne fotograferes sammen med børnene? Alletiders! Vi forældre glemmer nemlig alt for tit at hoppe med ind foran kameraet. Der er flere fordele ved at blive fotograferet sammen med børnene:

1. Børnene er mere trygge og slapper mere af. Især børn, der lige skal se fremmede lidt an, kan have stor gavn af at kunne putte sig ind til mor og far, indtil de er parate til at lege og fjolle lidt væk fra mor og far.

2. I forældre kan få de bedste udtryk og smil frem i børnene. Det kan være gennem kilde- og flyveture, kram osv.

3. Om nogle år vil børnene helt sikkert værdsætte at have billeder sammen og af jer

Jeg er familiefotograf  i Aarhus. ønsker du også nye familiebilleder, så skriv til mig via min kontaktformular.

HVOR FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

I kan blive fotograferet hjemme hos jer selv, eller være med til at vælge et sted i naturen eller rundt omkring i Aarhus til jeres familiefotografering

HJEMME HOS JER

Jeg har gode erfaringer med at vælge en hjemmefotografering til de helt små børn i de kolde måneder. De små bliver hurtigt væk i for meget overtøj, og det er for koldt til at ligge eller sidde i naturen. De lidt større børn kan også sagtens fotograferes derhjemme. I kan kigge i bøger sammen, lege på børneværelset eller i stuen, tegne eller spille osv. Ja, i kan lave lige præcis det i har lyst til.
Der er også altid mulighed for at gå udendørs i nærområdet eller haven under hjemmefotograferingerne.

I NATUREN ELLER RUNDT OMKRING I AARHUS

Vi kan også mødes rundt omkring i byen til en familiefotografering.
Foretrækker du de grønne områder som Mindeparken, Botanisk Have eller Forstbotanisk Have, eller kan du bedre lide at man kan se hvor i befinder jer, og hvor man kan se nogle af Aarhus vartegn i baggrunden? Det kan også være i har et sted i nærheden af hvor i bor, og som har særlig betydning for jer som familie.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter 1-2 uger har jeg redigeret og klargjort jeres billeder til fremvisning. Dette foregår online, altså via et personligt galleri, som er password beskyttet. I kan altså selv styre, hvem der kan få adgang til galleriet ( f.eks. være bedsteforældre eller andre familiemedlemmer).

Bestilling af billeder og produkter foregår også gennem onlinegalleriet.
Du kan se alle priser og produkter i galleriet, men du kan også allerede nu se valgmulighederne under PRISER

Det siger mine kunder

Der er mange dygtige fotografer. Men få kan, som Stefanie, få hele familien til at føle sig veltilpas fra første øjeblik. Det er så naturligt, nemt og ukompliceret at blive fotograferet af hende - og resultatet er fantastisk og naturligt. Ingen opstillede studie-billeder her. Vi er blevet fotograferet af hende 3 gange over de sidste 5 år - og vi vil vælge hende igen hver gang. Det eneste minus er - at hun tager alt for mange gode billeder, og vi har så svært ved at vælge hver gang 😄

Julia Geier Nielsen

Vi kan kun anbefale Stefanie som fotograf, hun formår at fange de mest fantastiske øjeblikke og bringe liv i billederne. Vi har fået fotograferet vores børn to gange, og det er blevet til mange fantastiske billeder hver gang, hvor deres personligheder skinner igennem. Her anden gang tog hun billeder af Jacob 6 år, og Frederik på 3 år, og deres samspil og roller overfor hinanden er fanget og foreviget!! Vi vil helt sikkert anbefale og bruge Stefanie igen (og igen)

Heidi Stig Østergård

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til søde og rolige Stefanie. Børnene hyggede sig og vi fik rigtig mange super gode billeder at vælge mellem - det var næsten alt for svært at vælge (luksusproblem).

Louise Nordestgaard Rohbrandt

Book en tid

til familiefotograf

Vil du også gerne have taget (nye) familiebilleder, så send en besked via min kontaktformular

Følg mig på Instagram

error: