FAMILIEFOTOGRAF I AARHUS

Din familiefotograf i Århus

familiefotograf århus Aarhus

DERFOR SKAL DU VÆLGE MIG SOM DIN FAMILIEFOTOGRAF

Jeg har specialisteret mig i at fotografere børn, og børn med deres forældre.

Jeg har ikke altid fotograferet familier. I starten fotograferede jeg nemlig udelukkende børn. Men det gik snart op for mig, hvor vigtigt det er at have forældrene med foran kameraet – for børnenes skyld! Og jeg kan fange helt andre stemninger og følelser, når børnene interagerer med forældrene. Så nu spørger jeg altid om forældrene ikke vil med på nogle af billederne.

Så når jeg siger familiefotografering, så mener jeg børn sammen med deres forældre. Vil du gerne have fotograferet hele den pukkelryggede, f.eks. flere generationer med hver deres bedre halvdel og børn, så er jeg ikke den rette til opgaven. Jeg har lært, at gruppefotograferinger ikke er min stærke side, og ej heller det jeg brænder for. Jeg henviser dog gerne til en kollega til sådanne opgaver.

Ønsker du til gengæld billeder af jer forældre sammen med jeres børn, så er du havnet det rigtige sted.

HVORFOR SKAL FORÆLDRENE MED FORAN KAMERAET?

Vil du gerne fotograferes sammen med børnene? Alletiders! Vi forældre glemmer nemlig alt for tit at hoppe med ind foran kameraet. Der er flere fordele ved at blive fotograferet sammen med børnene:

  • børnene er mere trygge og slapper mere af. Især børn, der lige skal se fremmede lidt an, kan have stor gavn af at kunne putte sig ind til mor og far, indtil de er parate til at lege og fjolle lidt væk fra mor og far.
  • i forældre kan få de bedste udtryk og smil frem i børnene. Det kan være gennem kilde- og flyveture, kram osv.
  • børnene vil om nogle år helt sikkert værdsætte billeder med jer – og jeg tror bestemt også at det gælder den anden vej rundt.

HVOR FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

I kan blive fotograferet hjemme hos jer selv, eller være med til at vælge et sted i naturen eller rundt omkring i Aarhus til jeres familiefotografering.

HJEMME HOS JER

Jeg har gode erfaringer med at vælge en hjemmefotografering til de helt små børn i de kolde måneder. De små bliver hurtigt væk i for meget overtøj, og det er for koldt til at ligge eller sidde i naturen. De lidt større børn kan også sagtens fotograferes derhjemme. I kan kigge i bøger sammen, lege på børneværelset eller i stuen, tegne eller spille osv. Ja, i kan lave lige præcis det i har lyst til.

Der er også altid mulighed for at gå udendørs i nærområdet eller haven under hjemmefotograferingerne.

far og søn hjemmefotografering familiefotograf Aarhus

I NATUREN ELLER RUNDT OMKRING I AARHUS

Vi kan også mødes rundt omkring i byen til en familiefotografering.

Foretrækker du de grønne områder som Mindeparken, Botanisk Have eller Forstbotanisk Have, eller kan du bedre lide at man kan se hvor i befinder jer, og hvor man kan se nogle af Aarhus vartegn i baggrunden? Det kan også være i har et sted i nærheden af hvor i bor, og som har særlig betydning for jer som familie.

Du kan også kigge gennem denne oversigt over mine mest brugte locations og lade dig inspirere.

familiefotograf i Aarhus

En familiefotografering kan også sagtens foregå både hjemme hos jer, og ude i jeres nærområde. På den måde får i både inde- og udebilleder og mere variation

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter ca. en uges tid har jeg gjort jeres billeder klar til fremvisning. Dette foregår online, altså via et personligt galleri, som er password beskyttet. I kan altså selv styre, hvem der kan få adgang til galleriet (det kunne f.eks. være bedsteforældre eller andre familiemedlemmer).

Bestilling af billeder og produkter foregår også gennem onlinegalleriet.

Du kan se alle priser og produkter i galleriet, men du kan også allerede nu se valgmulighederne under menupunktet PRISER

BOOK DIN TID TIL EN FAMILIEFOTOGRAFERING NU

Gerne er jeg også din familiefotograf! Send en mail til mail(at)stefaniefriedrichs.com, eller udfyld kontaktformularen her, så finder vi i fællesskab tid og sted for jeres familiefotografering.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Stefanie

GemGem

GemGem

GemGem

DET SIGER MINE KUNDER

Karen Lintner

Aarhus bedste børnefotograf! Stefanie fik den bedste (sjove og fjollede) side frem i vores piger. På kort tid fik hun taget en masse billeder, så udvalget var stort (og det eneste svære i processen var at udvælge?). Her er gode minder til væggene, scrapbøgerne og gaver til familien. Vi glæder os til at booke stefanie igen.

Heidi Stig Østergaard

Stefanie har øje for at fange de skønneste øjeblikke. Vi har brugt hende to gange, og har de mest fantastiske billeder af vores børn!
Vi kommer helt sikkert til at bruge hende igen.

Malene Schlüter

Fantastisk oplevelse at have besøg af Stefanie, hun udviste stor tålmodighed da min pige på 2,5 ikke havde lyst til at stille op til billeder. Og vi endte med at få de flotteste billeder!

Anmeldelserne finder du hos Google

GemGem


Freebie. Ideer til din billedvæg

Tilmeld dig min email-liste her:

GemGem

GemGem