Familiefotografering

- afslappet, hyggelig og uden posering

Hvem tager familiebillederne hjemme hos jer?

Er det også altid dig?

Så kender du sikkert det der med, at du aldrig selv er med på billederne.

Og når du beder din mand/kone/kæreste om at tage billeder af dig med børnene, så bliver de bare ikke som du havde forestillet dig det.

Men det betyder ikke, at du skal undvære disse billeder.

Med en familiefotografering kan du få smukke billeder af børnene. Af dig selv med børnene. Og af jer alle samlet.

Hvor der er tænkt over lys og vinkler, så i får billeder, som i har lyst til at have hængende og vise frem – og kigge på igen og igen.

blank

de bedste billeder opstår når børnene bare leger

Jeg vil bare sige 1000 tak for de skønne billeder du har taget af os. Vi er enormt glade for dem, du har simpelthen fanget sådan nogle fantastiske øjeblikke. Jeg er stadigvæk helt overrasket over hvordan du kan fange så gode billeder, hvor jeg måske mest tænkte at børnene løb rundt og der var kaos. Pakken man modtager er bare så gennemført og flot - virkelig professionelt, og så bliver man jo bare så glad af at der ligger lidt printede billeder. Igen 1000 tak for en skøn oplevelse sammen med dig endnu engang. De bedste hilsner

Jeanette og familien

Min mand var ikke så vild med ideen, men..

Jeg var bekymret for om det ville blive en træls oplevelse for min mand, som ikke var så vild med selv at skulle være med på billederne. Han synes heldigvis at det var en hyggelig dag og en god oplevelse. Vi fik nogle rigtig flotte billeder (og en hyggelig dag) - både til vores eget hus, men også som gaver til børnenes bedsteforældre ud af vores fotografering. Tak for en rigtig hyggelig dag

Sidsel Trillingsgaard

Hele familien følte sig veltilpas fra første øjeblik

Der er mange dygtige fotografer. Men få kan, som Stefanie, få hele familien til at føle sig veltilpas fra første øjeblik. Det er så naturligt, nemt og ukompliceret at blive fotograferet af hende - og resultatet er fantastisk og naturligt. Ingen opstillede studie-billeder her. Vi er blevet fotograferet af hende 3 gange over de sidste 5 år - og vi vil vælge hende igen hver gang. Det eneste minus er - at hun tager alt for mange gode billeder, og vi har så svært ved at vælge hver gang 😄

Julia Geier Nielsen

For mange gode billeder at vælge imellem

Når det største problem er at der er for mange gode billeder at vælge mellem, så ved man at det har været en god session! ;))

Astrid Hanghøj

Gode minder til væggene, scrapbøgerne og gaver til familien

Aarhus bedste børnefotograf! Stefanie fik den bedste (sjove og fjollede) side frem i vores piger. På kort tid fik hun taget en masse billeder, så udvalget var stort (og det eneste svære i processen var at udvælge?). Her er gode minder til væggene, scrapbøgerne og gaver til familien. Vi glæder os til at booke Stefanie igen.

Karen Lintner

Det behøver ikke at føles akavet at stå foran kameraet

Vi leger os igennem fotograferingen.

Ingen posering eller smil på kommando

Det er nemlig sådan du får billeder der viser jeres personlighed, naturlige udtryk og ægte smil.

Du skal bare hygge dig sammen med familien.

Og netop fordi du ikke behøver fokusere på kameraet, men bare lege og hygge dig med børnene, så føles fotograferingen afslappet og ikke akavet.

 

Vær med i børnenes leg.

Kild, fjol og grin sammen med dem.

Gå på opdagelse.

Giv dem en svingtur.

Kast dem op in luften.

 

Børnene skal nok finde på lege og gå på opdagelse i naturen helt af sig selv. Så du behøver slet ikke finde på alle mulige aktiviteter. Slip kontrollen og lad børnene styre.

Far og søn leger og griner mens de bliver fotograferet

En times leg og hygge

En fotografering tager ca. 1 times tid. Så er der er god tid til at børnene lige kan se mig an. Til masser af leg. Og tid til at forskellige situationer kan opstå og give god variation i billederne.

Hjælp til tøjvalg og de bedste billeder

Du får efter booking tilsendt mine bedste råd til jeres fotografering i en guide. Den indeholder bl.a.:

  • gode råd til valg af tøj
  • tips til valg af lokation
  • hvordan i får de bedste billeder

Vil du også have taget professionelle billeder af dem der betyder mest for dig?

Er der noget du mangler svar på inden du er klar til at booke? Så send mig en besked til mail@stefaniefriedrichs.com

error: