BØRNEFOTOGRAFERING I AARHUS

BØRNEFOTOGRAFERING I AARHUS

 

glad dreng i Mindeparken i Aarhus

Børn er mine absolute yndlingsmotiver – derfor har jeg, ikke overraskende, specialisteret mig i børnefotografering

Hvor foregår fotograferingen?

Du kan selv vælge om du ønsker at jeg kommer hjem til jer og fotograferer, eller om børnene skal fotograferes på et af de mange spændende steder rundt omkring i Aarhus og omegn.

Jeg har gode erfaringer med at vælge en hjemmefotografering til de helt små børn, især i de kolde måneder. De små bliver hurtigt væk i for meget overtøj, og det er for koldt til at ligge eller sidde i naturen. De lidt større børn kan også sagtens fotograferes derhjemme. De fleste børn viser hellere end gerne deres værelse og yndlingslegetøj frem, og deri ligger der masser af muligheder for at fange gode øjeblikke.

En hjemmefotografering kan også sagtens foregå ude i haven eller i nærområdet, og vi kan sagtens kombinere inde- og udefotografering.

Fra marts til november fotograferer jeg aller helst udendørs. Der er bare mere plads til at opleve og lege, og børnene kan løbe frit omkring og udforske området.

Sådan får du de bedste børnebilleder

Alle børn er forskellige, og nogen har brug for mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen. Og det skal der selvfølgelig være tid til. Det er nemlig dér jeg får de bedste billeder.

Det er en stor hjælp når forældrene er afslappede op til og under fotograferingen. Jo færre regler og formaninger, jo bedre. Der er ingen der skal præstere. Børnene skal bare være sig selv, så prøver jeg at fange de rigtige øjeblikke hvor smilene og glimtet i øjnene er ægte. 

Jeg beder aldrig børnene om at smile. Jeg vil hellere få dem til at smile naturligt. Jeg oplever gang på gang, at når forældrene også begynder at fjolle og opføre sig lidt tosset, så kommer smilene helt naturligt.

Hvor lang tid tager en børnefotografering?

Det er vigtigt for mig, at du ikke skal føle tidspres for at få alle de ønskede billeder i kassen. Jeg sætter derfor en hel time af til en fotografering. Men jeg holder sjældent øje med uret. Nogle børn kan være på i en halv time, andre kan godt klare lidt mere end en time. Langt de fleste fotograferinger finder en helt naturlig slutning – for børnene skal nok vise når de er ved at være trætte.

Vil i forældre også med på billederne?

Ja?  – Så klik ind på siden om familiefotografering.

Nej?

Er du helt sikker? Du har intet at miste. Det koster ikke ekstra når forældrene også gerne vil fotograferes.  Skulle du ikke bryde dig om de færdige billeder, så lader du bare være med at købe dem, og udvælger kun billeder af børnene.

Er du stadig ikke overbevist, så læs mere om familiefotografering her, hvor du finder endnu 3 grunde til at du skal hoppe foran kameraet med børnene.

BOOK TID TIL BørneFOTOGRAFERING I ÅRHUS OG OMEGN

Jeg er klar til at finde en tid til fotografering af dit barn/dine børn. Du skal bare sende en mail til mail(at)stefaniefriedrichs.com, og så aftaler vi alle detaljerne. Du kan også bruge kontaktformularen her.

Jeg svarer gerne på alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at skrive.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

error: Content is protected !!