Børnefotografering

i Aarhus og omegn

Børn er mine absolutte yndlingsmotiver - derfor har jeg, ikke overraskende, specialiseret mig i børnefotografering

HVOR FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

Du kan selv vælge om du ønsker at jeg kommer hjem til jer til en børnefotografering, eller om børnene skal fotograferes på et af de mange spændende steder rundt omkring i Aarhus og omegn. En hjemmefotografering kan også sagtens foregå ude i haven eller i nærområdet, og vi kan også sagtens kombinere inde- og udefotografering. Jeg har gode erfaringer med at vælge en hjemmefotografering til de helt små børn, især i de kolde måneder. De små bliver hurtigt væk i for meget overtøj, og det er for koldt til at ligge eller sidde i naturen. Hele året rundt fotograferer jeg dog aller helst udendørs. Der er bare mere plads til at opleve og lege, og børnene kan løbe frit omkring og udforske området.

Uopstillet børnefotografering. Det er afslappet og hyggeligt

SÅDAN FÅR DU DE BEDSTE BØRNEBILLEDER

Alle børn er forskellige. Mens nogen bare ``på`` lige fra starten, har andre brug for lidt mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen. Det skal der selvfølgelig være tid til - det er nemlig dér vi får de bedste billeder. Derfor sætter jeg god tid af til hver fotografering. Det er en stor hjælp når forældrene er afslappede op til og under fotograferingen. Jo færre regler og formaninger, jo bedre. Der er ingen der skal præstere. Børnene skal bare være sig selv, så prøver jeg at fange de rigtige øjeblikke hvor smilene og glimtet i øjnene er ægte. Jeg beder aldrig børnene om at smile. Jeg vil hellere at vi får dem til at smile naturligt. Jeg oplever gang på gang, at når forældrene begynder at fjolle og opføre sig lidt tosset, så kommer smilene helt af sig selv.

HVOR LANG TID TAGER EN BØRNEFOTOGRAFERING?

Det er vigtigt for mig, at du ikke skal føle tidspres for at få alle de ønskede billeder i kassen. Jeg sætter derfor en hel time af til en fotografering. Men jeg holder sjældent øje med uret. Nogle børn kan være på i en halv time, andre kan godt klare lidt mere end en time. Langt de fleste fotograferinger finder en helt naturlig slutning - for børnene skal nok vise når de er ved at være trætte.

få børnene fotograferet sammen med jer forældre. det vil i ikke fortryde.

HVORNÅR ER DET BEDSTE TIDSPUNKT FOR EN FOTOGRAFERING?

Det bedste tidspunkt på dagen for en fotografering bestemmes ud fra to ting: Hvornår er børnene mest oplagte, og hvornår har vi det bedste lys.
Jeg mener, at børnenes humør er vigtigst at tage hensyn til. For hvis lyset kom i første række, så ville alle fotograferingen foregå tæt på solopgang og solnedgang. Der har vi nemlig, i hvert fald på solskinsdage, det flotteste lys.
Men da de fleste børn nok ikke er mest oplagte så sent på dagen (i hvert fald ikke om sommeren - om vinteren kunne man faktisk godt fotografere omkring solnedgang, det er blot så sjældent at solen også er fremme), så må vi tage det næstbedste: formiddage og eftermiddage. Om sommeren undgår jeg gerne middagssolen. Det er her at solen står højest på himlen, og dermed giver mindst skygge.
Jeg fotograferer generelt mest muligt i skyggen, da lyset simpelthen er for hårdt og kontrastfyldt i direkte sol. Er der overskyet, så kan vi fotografere hele dagen. Jeg foretrækker helt klart overskyet vejr til børnefotograferinger, netop fordi det giver et blødt og jævnt lys. Og ikke mindst større fleksibilitet, idet der ikke i samme grad skal tages højde for hvor skyggerne falder.

VIL I FORÆLDRE OGSÅ MED PÅ BILLEDERNE?

Du har intet at miste. Det koster ikke ekstra når forældrene også gerne vil fotograferes. Skulle du ikke bryde dig om de færdige billeder, så lader du bare være med at købe dem, og udvælger kun billeder af børnene.
Er du stadig ikke overbevist, så læs mere om familiefotografering her, hvor du finder endnu 3 grunde til at du skal hoppe foran kameraet med børnene.

HVILKE PRODUKTER KAN JEG VÆLGE TIL DE FÆRDIGE BILLEDER?

Ca. 1-2 uger efter fotograferingen får i adgang til jeres personlige onlinegalleri, hvorfra i kan udvælge og bestille de ønskede billeder og produkter.
I prislisten kan i se alle de produkter, som i kan vælge imellem.

Det siger mine kunder

Jeg vil bare sige 1000 tak for de skønne billeder du har taget af os. Vi er enormt glade for dem, du har simpelthen fanget sådan nogle fantastiske øjeblikke. Jeg er stadigvæk helt overrasket over hvordan du kan fange så gode billeder, hvor jeg måske mest tænkte at børnene løb rundt og der var kaos 🙂 Pakken man modtager er bare så gennemført og flot - virkelig professionelt, og så bliver man jo bare så glad af at der ligger lidt printede billeder. Igen 1000 tak for en skøn oplevelse sammen med dig endnu engang. De bedste hilsner

Jeanette og familien

Jeg var bekymret for om det ville blive en træls oplevelse for min mand, som ikke var så vild med selv at skulle være med på billederne. Han synes heldigvis at det var en hyggelig dag og en god oplevelse. Vi fik nogle rigtig flotte billeder (og en hyggelig dag) - både til vores eget hus, men også som gaver til børnenes bedsteforældre ud af vores fotografering. Tak for en rigtig hyggelig dag

Sidsel Trillingsgaard

Der er mange dygtige fotografer. Men få kan, som Stefanie, få hele familien til at føle sig veltilpas fra første øjeblik. Det er så naturligt, nemt og ukompliceret at blive fotograferet af hende - og resultatet er fantastisk og naturligt. Ingen opstillede studie-billeder her. Vi er blevet fotograferet af hende 3 gange over de sidste 5 år - og vi vil vælge hende igen hver gang. Det eneste minus er - at hun tager alt for mange gode billeder, og vi har så svært ved at vælge hver gang 😄

Julia Geier Nielsen

Book en tid

Book din tid via min kontaktformular

error: