blank

5 ideer til hvordan du kan hænge billeder op på væggene

Der er jo utallige måder at hænge billeder op på – det kan være store billeder eller små, med eller uden ramme, en masse billeder eller kun få. Og lige så mange muligheder der er, så mange meninger findes der nok også om hvad der er pænest.

Her kommer mine 5 foretrukne måder at hænge børne-/familiebillederne op på væggene:

1 – I rammer i enkel opsætning

2 – Små print direkte på væggen

3 – Collage i ramme

4 – Billedvæg med rammer

5 – Billedvæg med aluprint

1 – Få billeder i ramme i en enkel opsætning

babydutten  har valgt 4 forholdsvis store billeder i enkle rammer med passepartout. Det er pænt og meget enkelt. Så hvis man er god til at vælge nogle få af sine yndlingsbilleder ud til indramning, så er dette en god og enkel løsning, som også kan bruges selvom man ikke har enormt meget vægplads.

babydutten_hænge op_billedvæg

babydutten har valgt 4 forholdsvis store billeder i enkle rammer med passepartout. Det er pænt og meget enkelt. Så hvis man er god til at vælge nogle få af sine yndlingsbilleder ud til indramning, så er dette en god og enkel løsning, som også kan bruges selvom man ikke har enormt meget vægplads, f.eks. i entreen eller bare i mindre rum.

2 – Små print direkte på væggen

Har du derimod svært ved at udvælge nogle få billeder til væggen, så kunne du f.eks. gøre som denkreativerappenskralde.

denkreativerappenskralde_hænge billeder op

Her er billederne printet i små kvadrater og sat direkte på væggen – det kan for eksempel gøres med elefantsnot. Her har du mulighed for løbende at tilføje flere billeder. Perfekt til store familier eller den ubeslutsomme med mange billeder i kamerarullen.

Du har desuden ikke brug for rammer, og behøver ikke bore huller i væggene.

3 – Collage i ramme

camillamio_blog

Hvis du foretrækker at få mange små billeder op at hænge, men stadig gerne vil have dem i ramme, så kan du gøre som camillamio har gjort. Hun har brugt framkalla app til at lave denne collage. Det er super nemt hvis du, som de fleste, har dine billeder gemt på mobilen.

Hos forskellige udbydere som Framkalla kan du nemt selv lave dine collager med billeder fra mobilen eller computeren. Opsætningen er dog altid fast.

Jeg laver mine egne skabeloner til mine kunder, som kan tilpasses til de udvalgte billeder, og hvor billederne ikke behøver være lige store, som du kan se i eksemplet herunder.

4 – Billedvæg med rammer i forskellige størrelser

Her kan du blive rigtig kreativ, og lave en billedvæg med både børne- og familiebilleder, men også grafiske print, børnenes tegninger eller what-ever.

Billedvægge kan hele tiden udbygges, forandres og billederne kan skiftes ud.

rikkelouiselarsen_blog

rikkelouiselarsen  har lavet en flot billedvæg med både grafiske print og fotografier. Jeg kan godt lide sådanne billedvægge, hvor billederne flugter til flere sider (og derfor ikke ser så rodet ud),  hvor der er brugt ens rammer og hvor der er afstand mellem de enkelte rammer.

Også her er det nemt at skifte enkelte billeder ud, og der kan tilføjes flere efter behov.

5 – Billedvæg med aluprint

Du kan få dine billeder printet på alu-plade med en flot mat overflade. Billederne behøver ikke en ramme, men kan hænges direkte på væggen med to skruer. Billederne kommer til at hænge med lidt afstand til væggen, som giver et svævende udtryk. Og så kan de i øvrigt bare tørres af med en fugtig klud.

Priserne på alu vægbilleder finder du her: Priser

Det var mine favoritter – hvordan har du gjort hjemme hos dig?

Ikke alle er vilde med at have deres familiebilleder hængende fremme i hjemmet. Næste blogindlæg handler derfor om hvorfor jeg synes at du skal få dine billeder fremkaldt, selvom du ikke vil hænge dem op.

Læs med, for at finde ud af hvad du så kan stille op med dine billeder:

Hvorfor du burde fremkalde dine bedste billeder selvom de ikke skal op på væggene

GemGem

GemGem

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: