Tøjvalg

HVAD SKAL VI HAVE PÅ TIL EN FAMILIEFOTOGRAFERING?

Tøjvalg

Jeg bliver tit spurgt, hvilket tøj der er bedst egnet til en børne- eller familiefotografering. Derfor har jeg her samlet mine bedste tips til tøjvalg til fotografering med nogle eksempler, der forhåbentligt hjælper dig når du skal gennemgå garderoben for tøj til jeres fotografering

Generelt

Påklædningen kan være med til at skabe en stemning i billedet, og kan påvirke udtrykket en hel del.

Hvilken location har i valgt til jeres fotografering, og hvilke farver er der tilstede i området? Find gerne noget tøj der komplementerer omgivelserne. Jeg fotograferer mest ude i naturen, og derfor fungerer afdæmpede farver og jordtoner rigtig godt på stort set alle lokationer.

Lige så snart der skal være mere end én person på billederne, er det vigtigt at vælge farver der harmonerer med hinanden.

Er der koldt, så brug gerne uld- eller skiundertøj og generelt tøj i flere lag, så i kan undvære for store jakker og flyverdragter.

STRIK, AFDÆMPEDE FARVER, TEKSTUR

Generelt så tager strik og tøj med tekstur sig godt ud på billeder

Afdæmpede eller jordfarver fungerer super godt

Enkle mønstre er ok, så længe der ikke er for mange forskellige blandt familien

MEDBRING GERNE SKIFTETØJ

Det er ikke nødvendigt at skifte tøj undervejs. Men i kan gøre det for variationens skyld. Det er dog altid en god ide at have lidt ekstra tøj og sko med til børnene til hjemturen i tilfælde af at de skulle være blevet våde under fotograferingen.

UNDGÅ GERNE

Tøj med store print eller logoer
Meget kraftige farver
Flyverdragter/jakker, der dækker for meget af hage og ansigt
Sorte eller mørkeblå overdele (bluser, trøjer, jakker mm.)
error: