børnefotografering i skoven

Børnefotografering i skoven

Børnefotografering i skoven

“Vi havde hørt om Stefanie via forskellige opslag på Facebook, og på hendes hjemmeside faldt jeg straks for hendes fine, uopstillede stil i naturlige omgivelser.

Vi mødtes i Mollerup Skov, som ligger tæt på vores hjem. Stefanie kendte ikke skoven på forhånd, men var straks med på mit forslag. Vi havde impulsivt og uanmeldt taget vores hund med til seancen, men Stefanie var heldigvis helt med på den! 🙂

Stefanie havde en fantastisk evne til at få vores lidt generte dreng på 2 år til straks at føle sig godt tilpas. I løbet af ganske få minutter fik hun faktisk nogle af de allerbedste fotos i kassen – det var vildt imponerende!

Stefanie har et virkelig godt blik for at få det optimale ud af lyset og omgivelserne, og er helt genial til fange de smukke og sjove øjeblikke. Vi er så glade for billederne og hele oplevelsen, og kan kun give Stefanie vores varmeste anbefaling.”

– Birgitte

Birgitte skrev disse pæne ord (tak!) allerede i 2018 – men jeg har simpelthen glemt at få dem smidt på bloggen. Sidenhen har jeg været i Mollerup Skov et del gange, men aldrig igen har jeg været heldig at have så flot lys, som den dag jeg var derude for allerførste gang.


Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: