FAQ

Her finder du spørgsmål og svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål jeg får. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, så skriv endelig en mail, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.

Har du et studie, eller hvor foregår fotograferingen henne?

Jeg har ikke noget eget studie, da jeg foretrækker on location fotografering. Enten kan vi mødes i en park, på stranden, i skoven eller et andet sted i naturen eller byen - eller hjemme hos jer såfremt i bor i Aarhus og omegn.
Når børnene er i vandte omgivelser, eller har mulighed for at lege og hygge udenfor under fotograferingen, så giver det sådan nogle dejlige afslappede og naturlige billeder af børnene.

HVILKET VEJR ET DET BEDSTE TIL EN BØRNE/FAMILIE-FOTOGRAFERING?

Solskin? Nej!
De fleste kunder håber på solskin. Men jeg foretrækker faktisk kun solskin i nogle få situationer. Booker du en tid i perioden fra januar - ca. marts, så er solskin meget velkomment. Solen er ofte ikke lige så skarp som om sommeren, og lyset kan være helt magisk.
På alle andre tidspunkter på året foretrækker jeg klart en lys, men overskyet dag. Det giver blødt lys uden stærke skygger, og dermed meget mere fleksibilitet når jeg fotograferer legende børn. Jeg er fri for at stå i den helt rigtige vinkel i forhold til solen for at undgå slagskygger i ansigterne og sammenknebne øjne. Så du skal bestemt ikke være ked af at solen ikke skinner under jeres fotografering.
Er solen alligevel fremme på fotograferingsdagen, så opsøger jeg altid skyggeområder. Gerne åbne områder, hvor lyset er smukt, og der ikke er for mørkt. Søger man skygge for langt inde under træer, så risikerer man farvestik (grønlig hud) og man mister hurtigt for meget lys.
I tilfælde af for meget regn vil jeg rykke fotograferingen til en anden dag.

ER DER INGEN BILLEDER INKLUDERET I FOTOGRAFERINGSPRISEN?

Billeder er ikke inkluderet. Fotograferingsprisen dækker over udgifter og tid til transport og selvfølgelig min tid til fotograferingen, samt en masse andre udgifter der er forbundet med at drive virksomhed.
Billeder og produkter købes seperat efterfølgende. Du kan derfor vælge præcis hvad du vil have uden at være bundet til en pakkeløsning. Du finder min produkt- og prisoversigt her

KOSTER DET MERE NÅR JEG HAR FLERE BØRN?

En fotografering koster 1000 kr, uanset om du har et barn eller fire. Og forældrene koster heller ikke ekstra. Så uanset om du vil have dit barn fotograferet, eller hele familien ( dvs. jer forældre og jeres egne børn), så koster det kun 1000 kr. Så der er ingen undskyldning for ikke at være med på billederne som forældre.

HVAD SKAL VI HAVE PÅ TIL FOTOGRAFERINGEN?

Jeg har lavet en guide til hvilket tøj der egner sig godt og mindre godt til en fotografering. Den finder du her:

MANGE AF BØRNENE PÅ DINE BILLEDER KIGGER IKKE DIREKTE I KAMERAET. HVORDAN KAN DET VÆRE?

Det er rigtigt. Jeg prøver gerne at undgå alt for opstillede billeder, dvs. at børnene under en fotografering for det meste render frit rundt og leger. Derved kan jeg fotografere børnene mens de naturligt interagerer med forældre, søskende eller mig. Beder man derimod børnene om at se direkte ind i kameraet, så får man tit de her indstuderede smil, som ikke ser naturlige ud. Allerede de helt små lærer (alt for) hurtigt det her fotosmil, som jeg prøver at undgå. Netop fordi jeg prøver at undgå alt for meget posering, så bliver mine billeder ikke perfekte. Håret sidder ikke perfekt, tøjet kan krølle og vi bliver sansynligvis også beskidte under fotograferingen. Men sådan er børn, sådan er livet. Og det vil jeg gerne fastholde med kameraet for jer.

KAN JEG KØBE BILLEDERNE DIGITALT, SÅ JEG SELV KAN PRINTE DEM?

Ja, det kan du sagtens. Du kan købe digitale billeder i høj opløsning hvis du ønsker det. Du får desuden rabat ved køb af 10, 20, 30 eller alle billeder i galleriet.

JEG ER SÅ DÅRLIG TIL AT FÅ PRINTET MINE BILLEDER. KAN JEG KØBE FÆRDIGE PRINT SÅ JEG SLIPPER FOR BESVÆRET?

a, du kan også vælge at få dine billeder som færdige print - både print på professionelt papir, eller på alu- og acrylplader. Jeg sørger for at dine billeder bliver fremkaldt på materialer af bedste kvalitet, og du får således et færdigt produkt med hjem og slipper for besværet med selv at skulle printe billederne.

Se hvad der sker på Instagram

error: