GRATIS PRINT-SELV (FOTO-) KALENDER 2021

Sådan laver du nemt en flot fotokalender – og får samtidig årets første, smukke julegave i hus. Se her hvordan med din gratis kalender i 3 enkle trin:

(gratis kalender 2021)

Vi kan nok hurtigt blive enige om at 2020 ikke lige er det år vi kommer til at huske for gode rejser, dejlige fester og masser af socialt samvær. Jeg vil se frem og håbe på 2021 byder på mere normalitet, og at der igen kan skrives en masse aftaler i kalenderen.

Derfor har jeg i dag en gave til dig:

Ligesom sidste år har jeg lavet min egen kalender. Men i år vil jeg gerne dele den med dig, og give dig mulighed for at få brugt nogle af dine egne smukke familiebilleder i en kalender. Du kan selvfølgelig lave en kalender til dig selv, men du kan også lave en smuk gave til f.eks. bedsteforældrene.

Hent din gratis kalenderen 2021 her

SÅDAN GØR DU

1. Print kalender siderne. Jeg anbefaler A4 papir på mindst 250 g/m2

2. Påsæt dine fineste billeder. Jeg anbefaler at få billederne printet på mat papir i 13×18 cm. Det kan du f.eks. gøre her: dinebilleder.dk. Du kan lime billederne på med en limstift eller med fotoklæber som disse.

3. Find en fin plads til kalenderen. Du kan f.eks. bruge et simpelt clipboard eller en flot binder clip – begge dele kan også nemt sættes på væggen.

That´s it! Jeg sagde jo det var nemt.

Jeg vil vildt gerne se din færdige kalender, så tag mig gerne i dine opslag og billeder 👍🏻

Hvis du synes om kalenderen, så er du meget velkommen til at dele dette link med alle du mener også kunne få glæde af den ☺️