blank

“dine billeder gør mig helt nyforelsket i min lille familie”

familie fotografering

Wauw – når jeg hører at mine billeder gør det her ved forældrene, så bliver jeg virkelig, virkelig glad! Jeg ved slet ikke helt hvad jeg skal sige til det. Så kan jeg virkelig ikke ønske mig mere – det er mere end jeg nogensinde havde forestillet mig at jeg kunne gøre for en familie med blot et fotoshoot. Så endnu en gang tak for de søde ord Louise, din reaktion gjorde mig bare endnu mere forelsket i familiefotograferinger 🙂 Jeg startede faktisk ud med (for nogle år siden) kun at fotografere børn – og jeg ville helst ikke have forældrene med på billederne. Jeg brød mig ikke om de opstillede familiebilleder. Men heldigvis fandt jeg da ud af at det ikke behøver være opstillet, og at billederne med forældrene kommer til at være betydningsfulde minder i fremtiden. De fleste børn bliver fotograferet rigeligt at forældrene selv, men mor er sjældent med på billederne.

 

Da nogle af billeder skulle bruges til julegaver får i dem først at se nu. Fotograferingen fandt sted i oktober. Det var en solrig, men dog lidt kølig dag. Familien gik rundt i Botanisk Have, mens jeg fulgte efter og fotograferede. En gang imellem blandede jeg mig for at få familien over i noget bedre lys, men det meste af tiden blev der bare leget og fjollet 🙂

Og det kom der en masse gode billeder ud af – synes jeg i hvert fald selv. Men bedøm selv:

børnefotograf Aarhus børnefotograf Aarhus børnefotograf Aarhus familiebilleder dygtig fotograf Aarhus fotograf Aarhus fotograf Aarhus familiefotografering Aarhus søskende Aarhus søskende fotografering Aarhus familiefotografering Aarhus familie Aarhus Botanisk Have familie fotografering Aarhus børnefotograf Aarhus børnefotograf Aarhus børnefotograf Aarhus familie fotografering Aarhus

 

 

Tak fordi i valgte mig som fotograf, Louise. Og tak også for at jeg må vise billederne frem 🙂

Følg også med på facebook og Instagram for flere billeder og et kig behind-the-scenes

 

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: