Behind the scenes

til en familiefotografering

Forleden søgte jeg på Facebook og Instagram efter en familie til en behind the scenes fotografering. Heldigvis var der nogle interesserede, og jeg fik udvalgt mig en sød lille familie – Julie, Mikkel og lille Magne  på 2 1/2 år.

Der skulle både fotograferes og filmes for at give jer et indblik i hvordan en fotografering typisk foregår. Jeg havde den dygtige fotojournalist Mikkel Berg med til at klare video-delen. Han filmede mens jeg forsøgte at fotografere familien som jeg ville til en almindelig familiefotografering. Det lykkedes nogenlunde – altså at arbejde ligesom til en almindelig familiefotografering. I starten havde jeg lidt svært ved at abstrahere fra fotografen der vimsede rundt omkring mig. Så jeg tager hatten af for Julie, Mikkel og Magne, der simpelthen klarede det super godt – endda med to kameraer rettet mod sig.

_MG_9307

behind_the_scenes

behindthescenes_familiefotografering familie_børn_fotograf_aarhus familie_fotograf_aarhus familiefotografering_aarhusbehindthescenes

Resultatet kan ses i denne behind the scenes video:

Efterlad gerne en kommentar eller hilsen 🙂

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: