blank

Dette er et indlæg i serien “Kundernes Blogindlæg”, og altså skrevet af familien selv.

Vil du også gerne skrive et par ord og vise billeder af jeres billeder på væggene, i albums, i fotobøger osv, så send mig en mail 🙂


I dagene op til fotograferingen skændtes de konstant

En kold, men smuk og klar efterårsdag, fik vi besøg af Stefanie på Aarhus Ø. Jeg havde skrevet lidt med hende i forvejen omkring vores lokation, og hun var god til at guide så ungernes tøj passede med omgivelserne. Det var nemlig en af de ting jeg var faldet for ved Stefanies billeder; at der var sådan en fin harmoni i farverne.

I dagene op til havde ungerne været inde i en af de der perioder hvor alt bare er surt, og hvor de skændtes nærmest konstant.

Jeg frygtede for udfaldet

Jeg frygtede derfor lidt for udfaldet af dagens aftale, for hvem gider at hænge billeder op af sure børn?!

Men min frygt blev gjort totalt til skamme, for Stefanie havde en fuldstændigt magisk evne til at få børnene til at hygge sig og slappe helt af foran hendes kamera. Det endte med at være nogle super gode timer, og ungerne havde en fest. Der kom endda billeder i kassen hvor de krammede!

Det blev svært at vælge

Kort efter kunne vi så se alle billederne fra dagen på Stefanies hjemmeside, og vi var meget begejstrede for resultatet. Alle billederne var bare så flotte! Det endte med at blive meget svært at vælge dem ud vi gerne ville have som print, for der var ikke ét eneste dårligt billede imellem. Men vi endte med at bestille nogle prints til ungernes værelser, og nogle aluminiumsprint til os selv.

På min datters værelse hænger der et stort billede af begge børn, hvor hun selv ser helt enormt glad ud. Se lige det smil og den grimasse ❤️

Sammen med det store billede hænger der et portræt af dem hver. Det er sådan nogle dejlige billeder at kigge på, og ungerne kan tydeligt huske dagen og fortæller ivrigt om hvad de lavede.

På min søns værelse hænger der et print med en masse små billeder fra dagen. Sådan lidt mere plakat-agtigt, og det passer godt til min store dreng. Det var en fed måde at få lidt flere billeder op, uden at skulle dedikere en hel væg udelukkende til de billeder.

Aluprintene er vi gladest for

Men de allerbedste billeder, det er dem vi har fået lavet på aluminiumsplader.

Det er en vildt flot effekt, og der er en dybde i dem som et almindeligt fotoprint slet ikke kan gengive. Vi har to store prints over vores seng, og jeg er så glad for de billeder. Farverne er lækre, og så kan jeg godt lide at det ikke “bare” er portrætter af ungerne. Det er billeder med liv i, og de bliver ved med at være spændende at kigge på.

alu print på væggen

I stuen har vi et lidt mindre aluminiumsprint, og det hænger et sted hvor man ser det fra lidt forskellige vinkler, alt efter hvor i stuen man befinder sig. Det understreger dybden og lagene i den slags print, og det er så flot! Det kan desværre ikke rigtigt gengives på billeder, det skal ses i virkeligheden.

alu print Otto og Nora The Vintage Hausfrau Home

Jeg er selv sådan en der jævnligt tager billeder af vores børn, og jeg syntes faktisk at jeg er ret god til det. Men billederne Stefanie har taget er helt uden sammenligning de bedste vi overhovedet har af vores børn!

  børne portrætter aarhus


Kære Julia. Tusind tak for de pæne ord, og ikke mindst af de fine billeder fra jeres hjem.

Hvis du ikke skulle kende Julia allerede, så synes jeg at du skal kigge fordi hendes Instagram profil The Vintage Hausfrau. Her kan du bl.a følge med i familieliv, hendes arbejde som rekvisitør for Aarhus Teater og en masse andre kreative sysler.

Julia laver f.eks. hånd- og fod aftryk i keramik, og i månederne op til jul kan du se de flotteste julekugler, som hun selv laver og sælger ud af! Så kig endelig forbi hendes profil for mere info!

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: