Hvor finder jeg en 40×60 cm ramme?

Nu er det ret præcist et år siden at vi flyttede i hus. Og der er ikke kommet et eneste billede op at hænge endnu. Derfor kiggede jeg igen rundt på nettet efter forskellige typer rammer. Og i den forbindelse opdagede jeg, at man mange steder slet ikke kan få rammer i 40x60cm. Det er ellers den størrelse ramme man skal bruge til de collager, som jeg giver med som gave ved køb af billeder over et vist beløb.

Lyrum rammer er selvfølgelig altid en mulighed – de laver rammer i alle størrelser og i et bredt udvalg af lister. Nu har jeg så endelig fået undesøgt hvad sådan en ramme koster. Den ligger på ca. 350 kr (2017)

Derudover finder du rammer i 40×60 cm hos Rammshoppen. Se her: Rammer 40x60cm og her med refleksfrit glas.

og hos Skinnerup rammer her.

OPDATERING 2019:

Nu forhandler jeg selv rammer – også i 40×60 cm. Du kan se udvalget og priser her: Rammer

Har du fundet rammer i 40x60cm andre steder, så skriv gerne i kommentarerne hvor.

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: