blank

Den rigtige beslutning

den rigtige beslutning

Aldrig har jeg fået så mange henvendelser som de sidste måneder! Jeg er fuldt booket flere måneder frem – og det er virkelig dejligt. TAK for det! Det viser mig jo at det var den rigtige beslutning at gå ned i tid på jobbet for at have mere tid til fotografering. Hvis nogen skulle være i tvivl – jeg elsker at fotografere børn og familier!

Tanken var faktisk at jeg alt i alt skulle arbejde lidt mindre – sådan blev det ikke helt 😉 Men jeg forsøger stadig at holde fri én dag om ugen. Og i stedet for at redigere om aftenen, har jeg nu tirsdagene til det (hvis det altså lykkes mig at holde nallerne fra weekendens billeder så længe 😉 )

Jeg har dog stadig svært ved at lade ubesvarede mails liggende, og der er altid et eller andet der lige skal ordnes – så jeg holder altså stadig ikke helt fri om aftenen. Men jeg forsøger … Så bær over med mig hvis i må vente på svar lidt længere end ellers.

 

kh Stefanie

 

FACEBOOK   INSTAGRAM     PINTEREST    YOUTUBE

 

 

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: