Billige og enkle rammer til dine fotografier

– og så også et eksempel på de flotteste luksusrammer

Mangler du nogle flotte enkle rammer til dine fotografier, så læs med her.

Jeg starter med de billige og enkle rammer, og nederst finder du så nogle fede rammer i luksusudgaven.

Billige og enkle rammer

Som med så meget andet, så er valg af rammer også en smagssag. Jeg kan bedst lide de helt enkle rammer, og helst i egetræ. Eller også hvide og sorte rammer.

Da jeg ikke selv på nuværende tidspunkt tilbyder rammer i mit sortiment, får du her en lille oversigt over hvor du kan købe billige og enkle rammer.

Just spotted

Jeg faldt over dette opslag på Facebook. Just Spotted har nogle rigtig fine rammer, og især denne i egetræ er rigtig flot. Find hele udvalget her.

billige rammer

Nordic Line Slim

Jeg var til Finderskeepers design-marked i weekenden, hvor jeg blev opmærksom på disse flotte og enkle rammer.

billige og enkle rammer 1 nordicline slim sort nordicline slim valnød 30x40

Disse Nordic Line Slim rammer kan f.eks. fås hos galleriroholt.dk eller Kaiku.dk

En ramme i 30x40cm koster omkring 110 kr. Vælger du en ramme i solid eg, er den lidt dyrere. Disse rammer er dog uden passepartout, og således til billeder i A3 størrelse. Med mindre du køber et passepartout til selvfølgelig..

Hvis du ikke vil bestille dine rammer online, så kig forbi Kaiku i Brabrand. De har et pænt udvalg af disse enkle og pæne rammer i standardstørrelserne (samt en hel masse andre lækre ting).

DANRAMMER

Så er der Danrammer, som fås i supermarkederne, f.eks. Bilka og Føtex.

Der er de sorte boksrammer, som ligner IKEAs RIBBA serie. Denne ramme i størrelse 30×40 cm fås til 99 kr. Det er inklusive passepartout, dvs at rammen er lavet til billeder i A4 størrelse. Man kan selvfølgelig tage passepartouten ud, og så også bruge rammen til A3 billeder.

Men de har faktisk også fået ganske pæne egetræsrammer. Denne i 50x70cm koster kun 249 kr, i A3 kun 179 kr.

     

Lyrum Rammer

Lyrum har eget rammeværksted, og du kan derfor få et hav af forskellige rammer, og i lige præcist de mål du ønsker. Mangler du altså en ramme i specialmål, eller ønsker bare at købe en kvalitetramme, så skal du forbi Lyrum Rammer i Rosensgade

Deres skifterammer er faktisk ikke dyrere end så mange andre steder fra. Næsten alle bolighuse tilbyder nu rammer, og tit til en højere pris end rammerne hos Lyrum.

Jeg mener jeg gav 190 kr for en ramme i 30×40 cm.

Passepartout

Fordelene ved at bruge passepartout er bl.a. at der bliver en afstand fra billedet til glasset og beskytter billedet. Desuden kan et blankt billede, der rører glasset i en ramme, give områder der ser “våde” ud der, hvor billedet klæber sig til glasset. Desuden bevirker brug af passepartout at man får lidt luft omkring motivet. Jeg synes, at billederne får en bedre virkning, når der er “luft” omkring, hvorimod billeder i ramme uden passepartout kan virke lidt klemte.

sammenligning-med-og-uden-passepartout

LUKSUS RAmmerne

Du kan få de flotteste håndbyggede kvalitetsrammer i træ hos Gallerirammen.dk 

En ramme i 25x35cm til et billede i A4 størrelse fås til 395 kr – inkl. passepartout.

Jeg har ikke selv haft sådan en ramme i hænderne, men de flotte billeder på deres hjemmeside giver mig i hvert fald lyst til at have disse rammer hængende i mit eget hjem.

gallerirammen

GemGem

GemGem

Post a Comment

Følg mig på Instagram

error: