Inspiration og ideer til flotte billedvægge

på Pinterest

 

Der er så meget inspiration at hente på Pinterest. Til alt muligt – kager, mad, fotografi, indretning, design osv osv. Det er et farligt sted. Jeg bliver lynhurtig lækkersulten, kommer i shopping humør, og får lyst til at gå i gang med alle mulige projekter på en gang.

Her finder i mit board hvor jeg har samlet ideer til indramning og ophængning af fotografier / billedvægge. Der er så mange gode og flotte ideer. Jeg er især vild med gallerihylder, idet man hurtigt og nemt kan skifte billeder og rammer ud når man trænger til fornyelse.  Jeg kan også rigtig godt lide de “rammeløse” varianter – print på lærred eller acryl.

Klik på billedet for at komme direkte til mit board på Pinterest.

billedvægge-pinterest

 

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

            instagram_fb_tab

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: