Viola på Godsbanen

Godsbanen Aarhus

Viola og forældre fotograferede jeg ved Godsbanen i Aarhus. Det er en fed location med masser af muligheder.

Har du været der? Fra taget har man en flot udsigt over byen. Der er fri adgang på Godsbanen, så du kan bare komme forbi og se dig omkring. Du kan læse mere om hvad Godsbanen kan tilbyde her: klik!

Familien og jeg gik lidt omkring mens jeg tog billeder – så det gik helt som det plejer. Jeg lader gerne børnene tage styringen, og så følger jeg ligesom bare efter. Viola var meget glad for taget her, og gyngen udenfor kunne hun heller ikke stå for. Så der tilbragte vi mest tid.

 

 

Mor og barn fotografi på godsbanen aarhus viola-børnefotograf-aarhus-godsbanen børn-aarhus-fotograf godsbanen-børnefotograf-aarhus børnefotograf-aarhus-godsbanen godsbanen børnefotograf-aarhus-godsbanen godsbanen-aarhus-familie godsbanen-familie-fotografering godsbanen-familie-fotograf mor-datter-fotograf familie-fotograf-aarhus familie-fotografering-aarhus familie-fotograf-aarhus

 

 

 

Tak fordi i kiggede med. I kan også finde mig på

 instagram_fb_tab youtube_fb_tab  

 

Post a Comment

error: