Sidste års print-selv (foto-) kalender blev taget så godt imod, at jeg nu har lavet en 2022 version til dig. Du kan downloade den på siden her: freebie. Den koster kun din email.

Er du allerede skrevet op på min mail-liste, så skulle du gerne allerede have modtaget den helt automatisk.

Hent din kalenderen 2022 her

Ved at tilmelde dig modtager du kalenderen som PDF direkte i din indbakke for 0 kr. Samtidig accepterer du at blive optaget på min email-liste. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig igen via linket nederst i mine mails. Jeg sender bl.a inspiration, tips, tilbud osv. Ca. 1 gang om måneden plejer jeg at sige, men i realiteten kommer jeg vist ikke på på mere end 7-9 mails om året 🙂

Husk også at tjekke spam/reklame mappen hvis du ikke skulle modtage mine mails. Og skulle du heller ikke kunne finde dem dér, så send endelig en besked på mail eller Instagram, så skal jeg nok få den sendt afsted til dig manuelt.

Og nu er det tid til at få lavet kalenderen:

SÅDAN GØR DU:

1.Print kalender siderne

Jeg anbefaler A4 papir på gerne 180-250 g/m2. Tjek hvor tykt papir din printer kan klare. Jo tykkere papir, jo finere bliver kalenderen.

2. Sæt dine fineste billeder på siderne

Jeg anbefaler at få billederne printet på mat papir i 13×18 cm. Det kan du f.eks. gøre her: dinebilleder.dk (med rabatkoden Stefanie10 får du desuden 10% rabat på din bestilling). Du kan lime billederne på med en limstift (syrefri) eller med fotoklæber som disse.

3. Hæng kalenderen på væggen

eller stil den på dit skrivebord. Du kan f.eks. bruge et simpelt clipboard eller en flot binder clip.

Det var det. Det er både enkelt og hurtigt – og super flot synes jeg.

Hvis du synes om kalenderen, så er du meget velkommen til at dele dette link med alle du mener også kunne få glæde af den ☺️

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error:
WordPress › Fejl

Der er sket en kritisk fejl på dit websted.

Lær mere om fejlsøgning i WordPress.