Dette er et indlæg i kategorien “Kundernes blogindlæg”. Har du også lyst til at skrive et par ord om din familie (ordet er frit), så send mig blot en mail 🙂

Vincent og Constantin

Søndag den 20.05.18 var det tid til at vores lille familie skulle have taget nye familiebilleder til at pryde væggen.

Efter længere research af fotografer faldt valget på Stefanie. Jeg, Louise, har fulgt Stefanie på Facebook og var blevet fascineret af den måde hun fanger øjeblikke på. Derudover var det et stort plus, at hun kunne komme på en ønsket location, så vi kunne få billederne taget i vores nærmiljø (Vilhelmsborg)

familie portræt Aarhus Århus mor og barn fotografering fotograf Århus Vincent og Constantin fotograf Aarhus

Stefanie er utrolig professionel på den behagelige måde. Vi har to små børn på 1 år og en på 3 år. Vores dreng på 3 har krudt i den anden ende, men Stefanie formåede at få vores søn ”frem” med ægte smil.

Vi er så glade for billederne der viser vores børn som vi kender dem og vores familie når den er bedst 😉

Vi fik mange billeder at vælge imellem og selvom det på en måde gør det svært, gør det også at vi kan VÆLGE de billeder hvor vi ser os selv og vores børn. Vi har tidligere brugt en fotograf som valgte billederne for os og de var da også gode, men vi havde ikke optur på samme måde som denne gang.

Vi kan kun give Stefanie vores bedste anbefalinger og vi vender tilbage om et par år når billedvæggen trænger til en opdatering. Tak for en god varm søndag

Med venlig hilsen

Louise, Arash, Vincent og Constantin

Post a Comment

error: