Victoria og Gabriel

og deres smukke mor …

 

… fotograferede jeg i efterårsferien. Det var sådan en grå efterårsdag, og der var ikke meget lys at arbejde med. Hverken inde eller ude. Så vi rykkede så tæt på vinduet som muligt og udnyttede den smule lys der var.

Anne have nogle rammer på væggen, hvor der stadig var plads til et par billeder. Så dem skulle jeg prøve at fylde ud med billeder af Victorie og Gabriel. Det var slet ikke så nemt, for billederne skulle tages i portrætformat ( på “højkant”). Jeg har faktisk øvet mig den sidste tid på at tage færre billeder i portrætformat, og af den grund også skilt mig af med mit batterigreb til kameraet. Batterigrebet har nemlig en ekstra udløser, der er rigtig smart når man vender kameraet for at tage billeder i portrætformat.  Og nu skulle jeg pludselig huske at vende kameraet igen for at få de rigtige billeder til Annes ramme. Heldigvis kunne Anne hjælpe mig med at huske det. Jeg havde allerede skudt en del billeder af Gabriel på Annes arm i landskabsformat, og var sådan set klar til at pakke sammen, da hun spurgte om jeg havde husket det der med formatet. Ups – hvor heldigt at hun lige var opmærksom på det.

 

 

Victoria-og-gabriel-familie-indendørs-aarhus Victoria-og-gabriel-familie-indendørs-aarhus Victoria-og-gabriel-familie-indendørs-aarhus Victoria-og-gabriel-familie-indendørs-aarhus Victoria-og-gabriel-familie-indendørs-aarhus

 

 

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

  youtube_fb_tab      instagram_fb_tab    

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering og familiefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf / familiefotograf, der foretrækker at 
arbejde med naturligt lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
Victoria og Gabriel familie indendørs Aarhus

Post a Comment

error: