Regitze

Familiefotografering i Mindeparken

Jeg eeeelsker at se hvordan billederne kommer til at blive brugt hjemme hos jer. Elisabeth var så sød og sende mig disse billeder sammen med en masse søde ord 🙂 Tusind tak for det!

Du kan i øvrigt se flere indlæg skrevet af kunderne ved at klikke på kategorien “Kundernes blogindlæg”

 

“Vi havde længe snakket om at få taget nogle billeder af vores datter, så da en kollega anbefalede Stefanie og vi så billederne, var det om at få booket en tid.
Al korrespondancen med Stefanie inden var god, og vi fik god rådgivning til location osv.
Desværre blev vores datter, Regitze, syg op til den aftalte dag, men også her var Stefanie meget fleksibel og vi fandt en tid ugen efter.

Selve fotograferingen gik som en leg; Regitze skulle lige se “hende den nye dame” an, men hurtigt begyndte hun bare at lege, tumle og grine som hun plejer.
Det var så hyggeligt og afslappet, og den eneste udfordring var varmen:)

 

 

Det var et stort plus at vi selv kunne vælge billeder, og link til galleriet blev sendt til hele familien, så de hver især kunne vælge deres favorit.
Vi valgte bl.a. en collage, og også her havde Stefanie stor tålmodighed med rådgivning og lavede flere forskellige versioner indtil vi fik den rigtige.

Nu har vi endelig fået dem op at hænge efter de var forbi et rammeværksted, og vi er så glade for billederne og den måde Stefanie har fanget Regitze som vi kender hende.”

Hilsen Elisabeth

 

 

TAK Elisabeth!

Post a Comment

error: