Om Sif og Liv

– og Børn & Unges Mærkesager

Jeg har haft den skønne fornøjelse at besøg af Stefanies og hendes kamera tre gange. Første gang var hun så rar at hun brugte en hel lørdag på at tage billeder under Børn & Unges Mærkesagers madlavningsprojekt.

Anden og tredje gang tog hun billeder af mine piger, henholdsvis til fastelavn og juletur.

 

Fra første gang mine børn mødte hende var de trygge ved Stefanie. Hun udtrykker varme, tillid, skæg og ballade. Og hvilket barn elsker ikke det. Selv vores den store som er ret sky, tøede lynhurtig op over for hende. Hendes billeder skaber ægte smil på børn og hun hun formår at fange dem i det rette øjeblik, lige der hvor de er allerbedst.

Jeg har kun positivt at sige om Stefanie. Så skynd dig at få en tid 😉

 


Tak for de pæne ord, Camilla.

Jeg kan umuligt stoppe blogindlægget her. For Camilla har i den grad fortjent nogle ord med på vejen.

Camilla har nemlig grundlagt og er formand for en almen nyttig forening, hvis hovedformål er at levere en 3-retters konfirmations/nonfirmationsmenu til udsatte børn og deres familier:

Børn & Unges Mærkesager

Måske har du set Camilla i nyhederne de seneste år, hvor hun gerne stiller op og fortæller om projektet. Sammen en masse seje frivillige hjælpere bruger hun hvert år en weekend i køkkenet for at stable en menu på benene til disse familier. I år lavede de f.eks. 2000 kuverter mad! Alle råvarer er finansieret gennem sponsorater, og du kan også bidrage med et beløb, hvis du vil støtte foreningen!

Jeg synes du skal klikke dig ind på deres hjemmeside, og læse mere om de seje mennesker: https://www.bum-org.dk/

Post a Comment

error: