Lea og Tue på Dokk1

Hvad?! Har jeg virkelig ikke fået Lea og Tues billeder på bloggen? Det er da vist en fejl. Jeg har faktisk lige opdaget flere kladder med billeder fra sidste års fotograferinger. Så dem må jeg hellere få færdiggjort inden jeg viser de nyeste billeder.

Som du nok kan gætte mødtes vi ved Dokk1. Der gad jeg altså godt fotografere noget oftere. Eneste minus: der er tit ret kraftig vind. Nåja – og tit også lidt for mange andre mennesker. Men jeg elsker farverne og linjerne.

Her kommer der et lille udpluk af dagens billeder af Lea og Tue på Dokk1. Du har måske set dem på Facebook eller Instagram. De tre første billeder er i øvrigt mine favoritter 🙂

aarhus havn dokk1 børn fotograf location Lea og Tue dokk1 aarhus børnefotograf dokk1 lea tue aarhus fotograf børn dokk1 Aarhus fotograf familie on location aarhus dokk1 familiefotograf

 

Du kan i øvrigt se flere billeder fra Dokk1 her og her hvis du har lyst.

Post a Comment

error: