Klæmint, Nóa og William

Måske kan du gætte det ud fra navnene, at Klæmint, Nóa og William har færøske forældre. Jeg havde temmelig svært ved at udtale Klæmints navn rigtigt, selvom jeg forsøgte mig med en dansk udtale, som han sikkert har hørt sit navn rigtig meget i børnehave, skole osv. Men det gik ikke så godt – og så kunne vi da grine lidt af det 🙂

Jeg har i øvrigt fotograferet drengene før. Billederne fra dengang finder du i indlægget om de 20 bedste billeder fra 2017.

For familien betød denne sommer afsked med Aarhus, og derfor måtte man gerne kunne se at billederne blev taget i Aarhus . Den skarpe sol gjorde det ikke nemt, men kranerne ved havnen kan da anes på nogle af billederne.

Tak for denne gang. Jeg håber i får det rigtig godt hjemme på Færøerne 🙂

kh Stefanie

 

Klæmint den permanente

Post a Comment

error: