Isabella – Fotograf Aarhus

Børnefotograf i Aarhus

Forleden fik jeg lov til at fotografere den dejlige Isabella på lige knap et år  – det var faktisk dagen før hendes 1 års fødselsdag.

Det var en fantastisk dag til fotografering. Solen skinnede fra en (næsten) skyfri himmel. I hvert fald til at starte med.

Vi fandt det første “spot”, hvor vi tog de første billeder. Isabella blev sat ned på en lille grussti – og hun blev siddende! Jeg havde helt glemt hvor dejligt det kan være at fotografere de helt små børn, der endnu ikke går.  Selvfølgelig kunne Isabella kravle, men vi var jo først lige startet med fotograferingen, og hun var derfor stadig ved at se mig an og vænne sig til situationen.  Så hun sad lige så stille, i hvert fald lige indtil hun opdagede alle de spændende små sten som hun var omgivet af. Dem skulle hun lige smage på. Vi rykkede videre til et område med græs. Det skulle selvfølgelig også smages. Så undervejs fik Isabella smagt på både sten, græs, blomster og pinde. Det varede heller ikke længe før hun begyndte at kravle rundt, og så var det hele straks mere udfordrende.

Tak for en dejlig time i den altid skønne botaniske have.

Fotograf Aarhus - børnefotograf  Fotograf Aarhus - børnefotografFotograf Aarhus-børnefotograf Fotograf Aarhus-børnefotograf Fotograf Aarhus-børnefotograf Fotograf Aarhus-børnefotograf Fotograf Aarhus-børnefotograf

 

 

 

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

facebook_tab    vimeo_tab    pinterest_fb_tab    instagram_fb_tab    google_tab

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt 
lys. Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
Børnefotograf Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!