Ida, Emil og Karl

2013. For 4 år siden var jeg i vildrede omkring hvad jeg skulle stille op med min hobby. Jeg elskede fotografering SÅ meget. Men min datter havde (forståeligt nok) fået nok af at blive forfulgt af mor med kameraet. Men hvad skulle der så ske? Jeg havde flere grunde (eller undskyldninger 😉 ) for ikke at ville kaste mig ud i at fotografere andre end familie og venner. Den største hindring var jeg selv. Jeg er introvert. Jeg er meget stille og tilbageholdende overfor mennesker jeg ikke kender særlig godt. Kan jeg overhovedet formå at fange gode øjeblikke af fremmede børn? (Dengang fotograferede jeg udelukkende børn – jeg havde endnu ikke indset hvor vigtigt det er fotografere børn med forældrene.) Og hvad har det med Ida, Emil og Karl at gøre? Det kommer jeg til nu.

Jeg kunne ikke undvære fotograferingen, og derfor kastede jeg mig så ud i det. I februar 2013 søgte jeg 3 familier til øvefotograferinger. Jeg ville se hvordan det ville gå at fotografere forskellige børn, som jeg aldrig havde mødt, og som ikke havde mødt mig. Ida og Emil var nemlig to af mine prøvekaniner. Mor Elin var højgravid på det tidspunkt, og Karl blev født kort tid efter. De tre øvefotograferinger gik ikke helt skidt, og de blev dermed startskuddet for min lille fotobiks – selvom det først blev mere seriøst og officielt nogle år senere. Så man kunne vel sige, at Ida og Karl er medskyldige i, at jeg i dag kan gøre det jeg elsker så meget <3

Vil du se nogle af billederne fra dengang? De burde kunne graves frem på serveren.

I sommers havde jeg så fornøjelsen at fotografere Ida, Emil igen – og denne gang også Karl.

børn fotograf Aarhusbørnefotograf Aarhus fotograf uopstillet børn Ida, Emil og Karl Ida, Emil og Karl Aarhus fotograf børn familie Ida, Emil og Karl fotograf Aarhus Ida, Emil og Karl

 

Hvor længe har du fulgt med her? Er du på besøg for første gang, så klik også ind på facebook og smid et like hvis du gerne vil følge med på min rejse ❤️

 

 

Post a Comment

error: