Fotografering i Mindeparken Aarhus

Jeg er håbløs bagud med blogindlæg – jeg har simpelthen haft alt for travlt her på det seneste. Og det er jo kun dejligt, for jeg elsker simpelthen mit job 😀  Jeg bliver jo også så glad hver gang jeg får lov til at vise nogle billeder frem på facebook, instagram eller her på bloggen, så her kommer Albertes billeder fra en fotografering i Mindeparken en gang i juli.

børnefotograf_mindeparken_aarhus Fotografering i Mindeparken Aarhus aarhus_fotograf_børn_familie familiefotograf_aarhus børnefotograf_aarhus fotograf_børn_familie_aarhus aarhus_fotograf familie_aarhus

 

Du kan finde familien favorit billeder på min facebook side. Du skal nok scrolle lidt ned på siden da jeg jo som sagt er noget bagud med blogindlæggene 😉

Del eller kommenter endelig – så bliver jeg så glad 🙂

 

Post a Comment

error: