Før / efter billeder

Jeg redigerer mine billeder i Photoshop. Photoshop giver uanede muligheder mhp. billedredigering. Jeg bruger det dog primært til at redigere farver og kontrast – og nogle gange også til at fjerne nogle uønskede objekter i billedet.

Når man fotograferer offentlige steder, så er man der sjældent alene. Nogle gange kan man vente på at personerne er gået forbi, andre gange er det bare med at skyde løs for ikke at misse billedet. Børn sidder sjældent stille længe ad gangen under mine fotograferinger, så jeg fotograferer selv om der er andre personer i billedet. Tit er det meget enkelt og hurtigt at redigere dem ud.

Før / efter billeder

 

Følg min blog på Bloglovin

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

facebook_tab    vimeo_tab    pinterest_fb_tab    instagram_fb_tab    google_tab

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt 
lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
før / efter billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!