Familiefotografering i Skåde

Wilfred og forældre mødtes jeg med ved Skåde Skole, som har en fantastisk legeplads! Det er altid dejligt at komme ud til steder jeg ikke har været før, og familiens location ønske skuffede bestemt ikke. Faktisk er valg af location underordnet, sålænge der er mulighed for at børnene og forældrene kan føle sig trygge, slappe af og bare hygge sig som familie.

Så går du selv og overvejer at få taget familie/børnebilleder, så tænkt på hvor i har mulighed for at lege/fjolle sammen, og hvilken “baggrund” i ønsker – er det grønne omgivelser, personlige omgivelser (som f.eks. jeres egen have, hus eller yndlings udflugtssted), eller rå omgivelser som f.eks. havnen, Godsbanen eller lignende.

Familien her valgte som sagt Skåde Skoles legeplads – og der er flere grunde til at det er et dejligt sted til fotografering. En legeplads indbyder selvfølgelig til leg, og dermed netop ikke til opstillede familiebilleder. Denne legeplads var stor og med mange forskellige legeredskaber. De fleste af dem er meget neutrale, dvs. ingen skrigende farver. Dejligt! Der var områder med grønt, beton, træ, sand osv. Der var altså lidt af hvert. Så jeg kunne bare lade Wilfred styre showet og følge efter.

 

familiefotografering_skåde_aarhus familiefotografering_skåde_aarhus fotograf_aarhus_børn_familie fotograf_aahus aarhus_fotografering_børn fotograf_familie_aarhus fotograf_familie_aarhus fotograf_familie_aarhus

 

Familien valgte blandt andet at få en masse af deres billeder samlet i en fotobog.

 

bestillinger_til_afhentning

 

 

Del og kommenter endelig – jeg bliver så glad 🙂

Post a Comment

error: