Er det dig jeg søger?

Familie søges til fotografering under familieudflugt

Kan du forestille dig at have en fotograf (altså mig 😉 ) med på en familieudflugt i f.eks. Aros, i zoologisk have, en tur på Dokk1, eller lignende? Jeg søger nemlig en familie, som jeg kan få lov til at følge lidt længere, end jeg ellers plejer til en fotografering.

Lyder det som noget for dig, så læs med her:

Det skal der ske

Jeg forestiller mig at følge en familie i nogle timer, måske endda en halv dag, alt efter hvilken familieaktivitet der er planlagt. Ideen er at dokumentere et par timer i jeres hverdag, hvor i hygger jer sammen som familie. For det er da især disse stunder, der er værd at huske og   se tilbage på. Jeg vil prøve at holde mig i baggrunden mest muligt og observere, mens i har en hyggelig familiedag.

Jeg regner med at der kommer en del billeder ud af en sådan session, og derfor vil de bedste billeder blive trykt i en flot fotobog, som i til en hver tid kan samles om og kigge i sammen med børnene.

Billederne vil blive brugt til markedsføring både her på bloggen/hjemmesiden og på sociale medier.

Hvornår foregår fotograferingen?

Fotograferingen kommer til at foregå enten den 11. eller 18. februar.

Det skal du gøre

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail med følgende oplysninger:

 • børnenes navne og alder
 • udflugtssted / planlagt familieaktivitet
 • hvilken dag der passer jer bedst (altså enten den 11. eller 18. februar)

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

kh Stefanie

Opslaget må meget gerne deles med venner og familie, der kunne være interesseret i en sådan fotografering.

 

er det dig jeg søger?

GemGem

GemGem

GemGem

Comments

 • Louise Harlung
  02/05/2018

  Hej Stefanie
  Vi stiller gerne vores lille familie til rådighed
  Iransk far, dansk mor og 2 lækre drenge Vincent Navid på 3 år og Constantin Omid på 10 måneder. Vincent er fuld af fest og farver og Constantin er en glad og humørfuld dreng som lige har lært at møve sig frem i verden.
  Vi kan både på søndag og næste søndag.
  Jeg tænker DOK1, men vi tager også gerne et andet sted hen hvis du har et sted du heller vil.
  Med venlig hilsen
  Louise og Arash

Post a Comment

error: