Endnu en familie søges

Lige omkring  sæson afslutning sidste år købte jeg et nyt objektiv, som jeg ikke rigtig har haft mulighed for at afprøve. Så det vil jeg gerne gøre nu.

Jeg søger derfor en familie med 1-2 børn i alderen 1-8 år, der har lyst til at blive fotograferet af mig. Fotograferingen foregår udendørs den 24. marts kl 10.30 i Aarhus, og vil vare ca. en times tid. Selve fotograferingen er gratis, og du modtager en lille collage med de bedste billeder som tak. Der vil også være mulighed for at købe flere billeder efterfølgende.

Du skal være indforstået med at billederne bliver brugt til markedsføring for min virksomhed (bl.a. på sociale medier).

Send mig en mail senest onsdag den 20. marts kl 14 hvis du er interesseret. Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

  • Børnenes navne og alder
  • Dit mobilnummer
  • gerne også et billede af børnene/familien

 

Kender du en familie, der passer til beskrivelsen, så må du meget gerne tippe dem om mit “efterlysning”. TAK! 🙂

Post a Comment

error: