En fantastisk familiefotografering

 

Familie N. blev fotograferet i Mindeparken – og selv om jeg altid nyder at fotografere familier, så var denne altså bare ekstra fantastisk 🙂

Der blev leget og fjollet, løbet og kildet, det skete bare helt naturligt. Så er det altså bare nemt at få autentiske udtryk og smil frem i børnene.

Tusind tak for en fantastisk eftermiddag med jer 🙂 Jeg håber i har nydt det lige så meget som jeg har.

en fantastisk fotografering børn Aarhus fotografering Aarhus børn familie en fantastisk familiefotografering en fantastisk familiefotografering en fantastisk familiefotografering en fantastisk fotografering i Aarhus en fantastisk børnefotografering en fantastisk børnefotografering en fantastisk familie fotografering familiefotografering Aarhus en fantastisk fotografering en fantastisk familiefotografering en fantastisk fotografering i Mindeparken en fantastisk fotografering Aarhus

 

Kunne du også godt tænke dig at få dine børn fotograferet af mig? Så tøv ikke med at skrive til mig! Men regn med at jeg prøver at overtale jer forældre til at være med på nogle af billederne også 😉

Like / del / kommenter endelig – så bli´r jeg glad 🙂

/ Stefanie

Post a Comment

error: