Fotografering i stuestudie

Igen havde jeg besøg af familie Kobbelgaard Jensen fra Esbjerg – Rune, Mette, Ella og Axel.

Mette og jeg har læst og arbejdet sammen i Aarhus. Indtil hun fik Ella, og flyttede tilbage til Esbjerg kort tid efter. Men heldigvis kommer Mette og børnene alligevel jævnligt forbi til fotografering.

Du kan se nogle af billederne fra de forrige fotograferinger med Ella og Axel her  eller på facebook.

Vejret var ikke værst, men af hensyn til bette Axel (6 mdr.)  foregik fotograferingen alligevel indendøre. Axel var temmelig træt, så det blev en lidt kort omgang. Vi fotograferede i min stue – med en meget simpel opstilling med vindueslys og en grå baggrund. Vejret var en smule omskifteligt og lysmængden varierede en del. Derfor tog jeg også lidt studielys til hjælp.

Og så gik vi i gang i det lille stuestudie

fotografering i stuestudie_Ella_fotograf_aarhus_1

fotografering i stuestudie_Axel_fotograf_aarhus_1

Denne gang fik jeg også lokket Mette med på nogle af billederne. Jeg synes det er så vigtigt også at være på billederne sammen med sine børn. Jeg selv har kun en håndfuld billeder af min datter og jeg sammen, og det synes jeg er så ærgeligt.

fotografering i stuestudie_mor_datter_fotograf_aarhus_1 stuestudie_mor_datter_fotograf_aarhus_2

fotografering i stuestudie_mor_søn_fotograf_aarhus_1

fotografering i stuestudie_mor_søn_fotograf_aarhus_2

4_ella_2


Post a Comment

error: