Der er stille …

Der er stille på bloggen, på Facebook, Instagram… og det er jo fordi det er december. Du har sikkert lige så travlt med hverdagen, festforberedelser, gaveindkøb osv. som jeg har.

Mange af de billeder, som jeg har taget de sidste måneder, havner under juletræer rundt omkring. For ikke at afsløre for eksempelvis bedsteforældrene at familierne har været hos fotografen, venter jeg med at vise billeder til efter jul. For familiebilleder er jo bare den bedste gave til bedsteforældrene, ik´? 😉

Jeg glæder mig til at vise jer billederne. Jeg har nemlig fotograferet på en ny location, som jeg er ret pjattet med. Det er Dokk1 – det behøver jeg ikke holde hemmeligt. Alle børnefamilier burde tage et smut forbi og tjekke mulighederne ud.

Der er stille

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!