Daniel og Andreas

Kundernes blogindlæg

“Vi mødtes med Stefanie ved Forstbotanisk Have ved Århus en smuk eftermiddagsmorgen. Jeg havde søgt inspiration på Stefanies hjemmeside for at finde den location, som passede bedst til mig og min familie. Vi har 2 drenge, Daniel på 4 år og Andreas på 1 år. Og for os var det vigtigt, at der var plads til leg. Det fine ved Stefanies billeder, synes jeg netop er, at hun er dygtig til at fange børnene i legene. Billederne virker derfor meget naturlige og ikke så opstillede. Det elsker jeg!

Stefanie var meget behagelig at være i selskab med. Hun var tålmodig med ungerne, og hun var meget opmærksom på dem begge og på vores omgivelser. Hun gav plads til pjat og leg, og hun udstrålede tålmodighed og professionalisme hele vejen igennem.

Vi vil helt sikkert benytte os af Stefanies skarpe øje en anden gang. Og jeg vil helt sikkert, og har allerede, anbefale hende til venner og familie.”

Forstbotanisk Have Aarhus fotograferign børn familie

 

Tusind tak for de pæne ord og det fine billede, Mary! 🙂

 

 

 

 

Post a Comment

error: