Camille

– Baby Fotograf Aarhus –

Den hidtil yngste baby jeg har fotograferet er Camille på kun 10 dage. Camille er min kollega Lenas første barn. Fotograferingen foregik i eget hjem, og det var helt perfekte et sted til fotografering. Der var højt til loftet og rummene var lyse. Derfor kunne jeg nøjes med lyset der kom ind gennem de store vinduespartier, og den medbragte blitz blev slet ikke hevet op af tasken.

En seng, et sengetæppe og en nøgen baby – mere skal der ikke til.

Lena var meget glad for at jeg kunne komme hjem til hende til fotograferingen. I hvert fald til at starte med. Efter få timer havde vi produceret et bjerg af vasketøj, så hun da ikke var i tvivl om hvad hun skulle bruge resten af dagen på. Sorry, Lena. Men jeg synes det var det hele værd (det kan jeg jo sagtens sige – det var ikke mig der skulle vaske 🙂 ) Er hun ikke bare dejlig, den lille pige? Jeg synes hun er gudeskøn!

Tak for tålmodigheden, Lena

 

baby-fotograf-aarhus baby-fotograf-aarhus baby baby-fotograf-aarhus Camille-baby-fotograf-aarhus

 

Se lige den dejlige lille mund 🙂

 

Camille-baby-fotograf-aarhus Camille-baby-fotograf-aarhus Camille-baby-fotograf-aarhusbaby fotograf aarhus

nyfødt fotografering aarhus

 

 

 

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

            instagram_fb_tab    

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
Baby Fotograf Aarhus

Post a Comment

error: