Asmus og Frida

Asmus og Frida s billeder er et godt eksempel på at man ikke behøver at vælge en park til en udendørs fotografering. Jeg kørte ud til familien, og så fotograferede vi nemlig i deres nærområde.

Og så får dette indlæg faktisk ikke mange flere af mine ord med på vejen.  Til gengæld vil jeg gerne vise jer Louises tilbagemelding på min facebook side. Den blev jeg rigtig glad for! Tak for de pæne ord Louise, og ikke mindst for en hyggelig time med jeres dejlige børn 🙂

 

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til søde og rolige Stefanie  Børnene hyggede sig og vi fik rigtig mange super gode billeder at vælge mellem – det var næsten alt for svært at vælge (luksusproblem ).

 

 

fotograf børn Aarhus Skæring fotograf Skæring Aarhus Asmus og Frida fotograf Aarhus Skæring fotograf Skæring skole børnefotograf fotograf Skæring Asmus og Frida

Post a Comment

error: