Andreas og Philip – børnefotograf Aarhus

 

Jeg fik lov til at fotografere Andreas og Philip i deres egen, super smukke have. Der var så mange gode foto-steder at jeg sagtens kunne have fotograferet der hele dagen. Ok, det kan jeg sådanset uanset hvor jeg fotograferer. Jeg har altid liiidt svært ved at stoppe igen, især når børnene er så søde 🙂

Tak for en hyggelig stund i jeres fantastiske have. Det var en fornøjelse!

kh Stefanie

Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip Andreas og Philip

 

Fremover er der mulighed for selv at skrive et blogindlæg om jeres fotografering. Vil du selv fortælle om fotograferingen, eller måske vise hvordan de færdige billeder ser ud hjemme hos jer? Så send en mail 😀

Følg med på Facebook og Instagram

Post a Comment

error: