3 generationer

til en familiefotografering

 

Helle kontaktede mig for efterhånden noget tid siden for at høre om mulighederne for en familiefotografering. Men det var ikke kun mand og børn Helle ville fotograferes sammen med. Planen var at give mor Anna en fotografering i 60.års fødselsdagsgave. Så det var i alt 3 generationer der skulle samles til fotograferingen.

Jeg plejer ikke at fotografere udenfor Aarhus, men Helles ønske om at give hendes mor denne fødselsdagsgave kunne jeg simpelthen ikke stå for. Vi aftalte derfor at mødes i Vejle, så havde vi ca. lige langt. Det er dog ikke helt nemt at planlægge en fotografering et sted man overhovedet ikke kender til. Og parker har typisk mere end én indgang – så der gik lidt tid før vi fandt hinanden. Men det lykkedes til sidst.

Familien bestod af i alt 10 personer, som skulle fotograferes både samlet og i små grupper. Desuden ville jeg fotografere familien under deres picnic og mens de bare legede og hyggede, så ikke alle billeder blev så opstillede. Der blev taget mange billeder, rigtig mange billeder. Jeg har dog prøvet at begrænse mig, og viser kun et lille udpluk her på bloggen.

 

3 generationer-familiefotograf-aarhus 3 generationer-familiefotograf-aarhus 3 generationer-familiefotograf-aarhus

Anna og Torben her har snart været gift i 40 år – det synes jeg er ret fantastisk

 

fødselsdagsgave-fotografering parfotografering-onlocation børnefotograf-aarhus baby-fotograf-aarhus familiefotograf-aarhus familiefotograf-aarhus familiefotograf-aarhus_MG_4356++ søskende-fotograf-aarhus

børnefotograf-aarhusfamilie-fotograf-aarhus fotograf-aarhus familiefotograf-aarhus søskende-fotografering børneportræt-aarhus børnefoto-aarhus børn-fotograf-aarhus familiefoto-aarhus familie-aarhus legende-børn baby-fotograf-aarhus familie-fotograf-aarhus familie-fotograf-aarhus bedsteforældre-fotograf-aarhus far-datter-fotograf-aarhus par-fotograf-aarhus

Jeg kunne have brugt mange flere timer sammen med familien!

Tusind tak til jer allesammen – i er nogle dejlige mennesker og det har været en fornøjelse at tilbringe dagen sammen med jer.

 

Følg min blog på Bloglovin

 

Tak fordi i læste med. I kan også finde mig på

            instagram_fb_tab    

 

© 2014 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography 
tilbyder børnefotografering i Aarhus / Århus. 
Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at arbejde med naturligt 
lys. 
Fotograferingen foregår derfor for det meste on location eller i eget hjem. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V
3 generationer - familiefotograf Aarhus

 

Post a Comment

error: