Vejledning til billedbestilling via online galleriet

  1. Når dine billeder er klar modtager du en email med login info og link til galleriet. 

login2.  Logger du på med den mail, som du har modtaget linket på, bliver du endnu en gang bedt om adgangskode. Herved får du flere rettigheder i galleriet, og kan gøre brug af “labels” til at markere billeder med (f.eks. til fotobøger og collager). Har du ikke behov for “labels”, så kan du blot vælge “gennemse som en gæst”.

3.  Du ser nu alle billeder i galleriet. Du kan så vælge at få vist billederne i et slideshow, eller klik på et billede for at se det større.

 

4.  Klik på billederne for at se dem større. Herfra kan du vælge billeder som favoritter eller vælge hvilket produkt du gerne vil købe til det valgte billede. Dine favoritter og indkøbskurv bliver gemt til næste gang du logger på (med samme mailadresse).

 

5.  Klik på “køb photo” – og vælg det ønskede produkt til dette billede. Øverst kan du vælge mellem de forskellige produkt kategorier: print, collager, fotobog, filer og vægbilleder.

 

 

6.  Øverst i galleriet har du forskellige valgmuligheder. Ved at klikke på “galleri” får du vist alle billeder i galleriet. Klikker du på “info” får du en oversigt over priser og rabatter samt mine kontaktinformationer. Klikker du på “foretrukne” kan du vælge kun at få vist de billeder som du har valgt som favoritter. Ved at klikke på kurven kan du se hvilke billeder og produkter du har valgt indtil videre.

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 17.10.07

 

 

7.  Når du har valgt alle de billeder du gerne vil bestille, så klik på kurven. Klik på “kassen” for at gå videre med din bestilling.

kurv

 

 

Bestilling af collager og fotobøger

Ønsker du at købe fotobøger eller collager, kan du markere billeder med “labels”. Sådan gør du:

  • du skal være logget ind med administrator rettigheder (se punkt 2)
  • klik på det ønskede billede
  • vælg “label” under billedet
  • vælg en eller flere af de mulige labels (til fotobog, til collage)
  • Ønsker du at bestille flere collager eller fotobøger, så kan jeg oprette flere labels til dig
  • Du kan se alle billeder med en label ved at klikke på “foretrukne” øverst, og derefter på “mærket”
  • til sidst skal du have valgt produktet. Det gør du ved at vælge et tilfældigt billede, klikke på “køb foto” i øverste højre hjørne, vælger produktkategorien, og dernæst det ønskede produkt.

 

 

Ring eller skriv endelig hvis der opstår problemer eller du har spørgsmål til galleriet eller dine billeder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!