COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger mit website https://www.stefaniefriedrichs.com, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede Cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference Cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse Cookies
Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med
dette værktøj.

Pinterest cookies anvendes af Pinterest til at spore brugen af deres tjenester.

På min hjemmeside viser jeg videoer fra YouTube. Ved at benytte min hjemmeside, accepterer du disse cookies. YouTube benytter cookies til at følge, hvor meget videoerne bliver afspillet, hvornår og af hvem. Du kan læse mere på YouTubes privatlivspolitik .

Markedsførings Cookies
MailChimp (nyhedsbrev): Jeg bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet.

Jeg har indgået en databehhandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder.

Sikkerheds Cookies
Wordfence: Wordfence er et sikkerhedsprogram som samler IP-adresser og cookies fra besøgende på mit website for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, skriver kommentarer på blogindlæg eller kontakter mig via min kontaktformular.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Booker du mig til en fotografering, behandles desuden følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Telefonnummer
  • Fotografier

Når der indsamles personoplysninger direkte fra dig, giver du personoplysningerne frivilligt, for at få adgang til det produkt, der udbydes. Du er ikke forpligtet til at give oplysningerne, men det vil betyde du ikke kan modtage den udbudte service eller produkter.

Kommentarer
Når du som besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Jeg bruger desuden personoplysninger til følgende formål:

  • Bogføring
  • Opbevaring af de fotografier, som kunden har booket mig til at udføre
  • Kontakt med kunden, ift. igangværende samarbejde samt kundeservice
  • Evt. forsendelse af de færdige produkter

Periode for opbevaring
Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, ift. ovenstående formål og jvf. bogføringsloven. Kundens fotografier opbevares på passwordbeskyttede servere på virksomhedsadressen og online i minimum 2 år.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Jeg videregiver personoplysninger til tredjepart i følgende henseender:

  • Bogføring og revision (kontaktoplysninger)
  • Sikker online opbevaring af kundernes fotografier
  • Gallerivisning og webshop, til fremvisning og bestilling af kundens fotografier (fotografier + kontaktoplysninger)
  • Bestilling af print og produkter til kunden (fotografier)
  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Salg af gavekort (kontaktoplysninger)
  • Forsendelse af færdige produkter til kunden (kontaktoplysninger)

Fremvisning af kundernes billeder på www.stefaniefriedrichs.com, sociale medier, tryksager mm
Fotografier offentliggøres aldrig uden skriftlig tilladelse fra kunderne

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@stefaniefriedrichs.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Stefanie Friedrichs
Kastedvej 3
8381 Tilst
Telefon: 60778412
Email: mail@stefaniefriedrichs.com

GemGem

GemGem

error: Content is protected !!