Om Stefanie Friedrichs Fotografi –

børnefotograf i Aarhus

 

Mit mål er at skabe et varigt minde –

at fastholde de smukke, søde, magiske og flygtige øjeblikke i dit barns liv. Hvad enten billederne er til dig selv, eller som gave til familie og venner. Efter min mening skaber billederne størst glæde i hjemmet, når de bliver hængt op på væggen hvor de kan værdsættes og skabe glæde hver eneste dag, fremfor at blive gemt på en harddisk eller CD.

vægbilleder_print_foto_1

 

Derfor tilbyder jeg print i et stort udvalg af størrelser og materialer i super flot kvalitet. Derudover er der mulighed for at få udleveret billeder digitalt, så de hurtigt og nemt kan deles med venner og familie på f.eks. facebook.

 

Når du bladrer igennem dine fotoalbums er der sikkert en ting der mangler – nemlig dig selv! Vi forældre er alt for sjældent med på familiebillederne. Og selv om vi måske ikke værdsætter billeder af os selv særlig meget, så gør vores børn helt sikkert. Måske ikke her og nu – men helt bestemt om nogle år!

info børnefotograf Stefanie Friedrichs Aarhus

 

Alle børn er forskellige. Nogen har brug for mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen. Og det skal der selvfølgelig være tid til. Det er dér jeg får de bedste billeder. Jeg holder mig derfor gerne i baggrunden og observerer barnets leg, og giver så få anvisninger som muligt. På den måde kan jeg fange de naturlige udtryk. Jeg foretrækker at arbejde med naturligt lys, og fotograferingen foregår derfor for det meste on location. Det kunne f.eks. være dit eget hjem, en park eller en legeplads.

 

 

Klik på nedenstående overskrifter for mere info

 

 

Er der noget du ikke kan finde svar på på ovennævnte sider, så smid en mail eller ring til mig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!