Storm

Mød skønne Storm på kun 3 måneder. Sikke en lækkerbisken 🙂

Her er jeg hjemme hos Gitte og Morten og deres søn Storm. Der blev fotograferet i eget hjem.  Det er, også for de helt små, en god ide. På den måde kunne vi udnytte (næsten) hele vågenperioden til at fotografere. Og det er jo ikke voldsomt lang tid for sådan en lille baby. Og da den lille mand blev træt, kunne han hurtigt puttes.  Det betyder for forældre og baby: ingen transport før og efter fotograferingen og ophold i de vandte omgivelser. Derudover er det ikke nødvendigt at pakke taske med bleer, skiftetøj, legetøj, …  osv. Det er da nemt. (Så er der dog lige oprydningen, efter at fotografen har rykket rundt på diverse møbler 😉 )

Og så bliver billederne så meget mere personlige, når der bliver fotograferet i eget hjem fremfor i studie foran en kedelig hvid baggrund. Altså, studiebilleder kan også være rigtig fine og behøver bestemt ikke være kedelige.  Men jeg kan bare virkelig godt lide at fotografere “det virkelige liv” – dokumentere hverdagenes situationer og rutiner. For mig personligt er det desuden altid en spændende udfordring at komme hjem til folk til fotograferingen. Jeg ved aldrig på forhånd hvad der venter mig, og hvor de bedste steder med det bedste lys er.

Gitte og Morten havde masser af plads og dejligt store vinduer, så der var masser af lys på trods af en overskyet himmel.

Men en stor lejlighed / hus er ikke nogen nødvendighed for gode billeder. Jeg har også fotograferet i meget små lejligheder. Meget plads er ikke en nødvendighed, bare der er vinduer der giver noget lys.

Storm_børnefotograf_aarhus

 

Gitte ejer et professionelt translatørbureau  (http://www.hadsundtranslations.dk), så hvis du nogensinde får brug for oversættelser indenfor dansk/engelsk/tysk/fransk, eller måske en tolk, så kan Gitte hjælpe.

 

 

Kom forbi min facebook side. Kig forbi og gi´ mig et like. Der er et gavekort på højkant når vi når op på 200 likes! Del også gerne med venner og familie.

Følg mig også på Instagram og Pinterest

 

 

© 2013 Stefanie Friedrichs Fotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography tilbyder
børnefotografering i Aarhus / Århus. Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at 
arbejde med naturligt lys. Fotograferingen foregår derfor for det meste on location. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V

Post a Comment

error: