Print dine Instagram billeder 2

Forleden skrev jeg et indlæg om hvor nemt det er at få printet sine Instagram billeder med Polagram.

(Opdateret 11. januar 2018: Polagram eksisterer ikke mere.)

Jeg har siden afprøvet 2 lignende printsteder, nemlig Printic og Sticky9. De er registreret i henholdsvis Frankrig og England, og dermed er der ingen risiko for told-afgifter ved bestilling af print, posters, fotobøger og hvad de ellers tilbyder.

Fælles for dem alle 3 er at det er utrolig nemt at bestille gennem deres app. Du kan vælge billeder der ligger på mobilen eller f.eks. fra Instagram og Facebook.

Her får du en kort sammenligning af de print jeg har bestilt ved de 3 firmaer
print dine instagram billeder
Printic

Printene fra Printic er de mindste af de 3  – jeg bestilte deres “vintage print” som måler 8x10cm. Billederne bliver printet på højglans fotopapir, og fås i en pakke med 50 print til 19,90 Euro inkl. porto.

Sticky9

Jeg valgte medium print på 10x10cm. Her får du 27 print for 99 kr. Portoen gav jeg 28,43 kr for. Billederne bliver printet på karton og ikke fotopapir. Det kan jeg godt li´. Men det gør dem selvfølgelig ikke så egnet til at komme i fotoalbums.

Polagram

polagram_3Polagrams print “polaStyle” måler  10x12cm og printes også på højglans fotopapir. 36 print koster 15,90 Euro. Porto 2,49 Euro.

Men gennem disse apps kan du ikke kun bestille simple print – flere af dem tilbyder også posters og fotobøger. Så hvis du har set mine posters og gerne selv vil have noget lignende, så kan lave dine egne hos både Printic og Polagram.


instagram

Brug koderne og få rabat på dine bestillinger:

Printic: 5 Euro rabat med koden F2DF3E

Sticky9: 15% rabat på første ordre med koden FRIEND11IQ1

Polagram: 5 Euro rabat med koden PGCYS3BL

 

Og et sidste tip:

Hvis du ønsker kvadratiske print med en hvid kant  – dvs. ikke de her polaroid-formater, så kan det gøres billigere ved at bestille gennem Pixums app. Du skal blot ind under “fotofremkaldelser” – “fremkaldelser på blankt fotopapir” og så vælge størrelse (f.eks. 10cm) med farvet kant. Et print i 10cm med kant koster 1,29 kr. Portoen koster 37 kr. Så ved et større antal print kan du spare en del.

 

pixumpixum

 

Hvor bestiller du print henne? Har du erfaringer med andre firmaer så vil jeg hjertens gene høre om dem 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!