fotobog tekstilomslag tekstilcover

Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag

Se lige disse smukke og eksklusive fotobøger, som jeg netop har fået ind gennem døren! Jeg er vild med de flotte tekstilomslag, som fås i en masse forskellige farver. Det er især de tre typer i ‘natural linen’ jeg har forelsket mig i, men de fås også i en masse andre flotte farver.

Der kommer snart flere billeder. Og selvfølgelig har jeg bøgerne med til fotograferingerne, så du kan få bøgerne i hænderne og føle og se den super flotte kvalitet af disse håndlavede bøger.

Jeg er vild med fotobøgerne. De er perfekte til dig, der gerne vil have familiens minder tæt på, uden at de skal fylde alle vægge i stuen. Og så behøver du ikke gemme billederne væk i en boks på loftet, for sådan en bog pynter også enormt i reolen.

Mere info og priser finder du her: Priser


  • Lav din egen billedvæg
    Lav din egen billedvæg med fotografier I denne guide finder du information om rammer og glas, passepartout, placering af billederne i forhold til hinanden, og selvfølgelig hvordan du kommer i gang. Sådan kommer du i gang med din billedvæg Start med at finde inspiration til hvordan din billedvæg skal udformes. Der er ikke noget der som sådan […]
  • TILBUD
    Jeg har aldrig før givet rabat på mine produkter (bortset fra begrænsede intro tilbud på nye produkter) – og jeg kommer sansynligvis heller ikke til at lave tilbud igen!Men hvis jeg skal holde gang i min virksomhed i de her tider, så tror jeg at jeg må jeg gøre noget, som jeg ikke plejer at gøre. Jeg […]
  • Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag
    Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag Se lige disse smukke og eksklusive fotobøger, som jeg netop har fået ind gennem døren! Jeg er vild med de flotte tekstilomslag, som fås i en masse forskellige farver. Det er især de tre typer i ‘natural linen’ jeg har forelsket mig i, men de fås også i en masse andre flotte farver. […]

Post a Comment

error: