fotobog tekstilomslag tekstilcover

Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag

Se lige disse smukke og eksklusive fotobøger, som jeg netop har fået ind gennem døren!

Jeg gør mig meget umage med at udvælge lækre kvalitetsprodukter til jeres billeder. Og nu har jeg endelig fundet fotobøger (eller albums, som andre kalder dem) med de smukkeste omslag i højeste kvalitet.

Bøgerne er håndlavede i Tyskland, og kommer som udgangspunkt med 20 sider (10 opslag). Flere sider kan tilkøbes ved behov.

Smukt og stilfuldt valg til dig, der ikke vil have billeder hængende på væggene

Er du heller ikke typen der vil have familiebilleder hængende på alle vægge derhjemme? Så er fotobogen et lækkert alternativ til at opbevare jeres betydningsfulde familieminder. Den pynter helt sikkert i enhver reol.

Der kommer snart flere billeder. Og selvfølgelig har jeg bøgerne med til fotograferingerne, så du kan få bøgerne i hænderne og føle og se den super flotte kvalitet af disse håndlavede bøger.

Du kan få eksempler i hænderne og se og mærke omslag og de lækre fotosider. Jeg har 2 eksemplarer og alle farvepræferencer med når vi mødes til fotografering.

Mere info og priser finder du her: Priser


  • Lav din egen billedvæg
    Lav din egen billedvæg med fotografier I denne guide finder du information og anbefalinger til rammer og glas, passepartout, placering af billederne i forhold til hinanden, og selvfølgelig hvordan du kommer i gang. […]
  • Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag
    Nyhed: Fotobøger med tekstilomslag Se lige disse smukke og eksklusive fotobøger, som jeg netop har fået ind gennem døren! Jeg gør mig meget umage med at udvælge lækre kvalitetsprodukter til jeres billeder. Og […]
  • Dine webfiler i appen
    Dine webfiler i din personlige app Jeg giver alle købte billeder med som webfiler* på USB til brug på facebook, mobilen osv. Men mange får dem ikke brugt. Så jeg har tænkt: er […]

Post a Comment

Se hvad der sker på Instagram

error: