Modeller søges – Børnefotograf i Aarhus

 

Modeller søges

Jeg vil gerne starte det nye år med at afprøve nogle forskellige ting og ideer, og søger til det formål børn i alderen 0-6 år.

 

Al arbejde udføres efter TFP-princippet, hvor både model og fotograf arbejder gratis  – det vil sige du modtager digitale kopier, mens jeg opnår større erfaring med lys- og kamera teknikker. Fotografen  har alle rettigheder til billederne.

Jeg laver altid en kontrakt, som i detaljer beskriver hvilke aftaler der er indgået for fotosessionen, og hvilke rettigheder model og fotograf har i forbindelse med billederne.

Er du interesseret, så send en kort mail til mail@stefaniefriedrichs.com, hvori du fortæller lidt om dit barn/dine børn, samt vedhæfter 2-3 billeder. Jeg vil udvælge nogle få stykker og derefter aftale en tid for fotografering.

Fotograferingerne vil komme til at foregå i uge 7.

Efter fotograferingen vil du få udleveret de bedste billeder i digital form i web-opløsning.

Skriv endelig en mail hvis du har yderligere spørgsmål.

 

3 kommentarer

  • Halløjsa 148

    Du må meget gerne låne emilia til nogle billeder 🙂 jeg kan desværre ikke finde ud af at vedhæfte nogle billeder via ipad, men du ved nok hvordan hun ser ud. Kender forskellige børn, pige på 3,5år og dreng 1,5år og så børn fra mødregruppen. Sig endelig til hvis heg skal spørge nogle af dem

  • Jo tak 🙂
    Emilia vil meget gerne prøve at blive fotograferet af en meget dygtig fotograf 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!