Location: Væksthusene

 

Væksthusene ligger i Botanisk Have, så når vejret ikke helt spiller kan man søge ind i varmen. Det er rart at have den mulighed, hvis vejret lige pludselig skifter under en fotografering. Der er lyst i væksthusene, faktisk kun en smule mørkere end udendørs. Der er et hav af forskellige planter (… ja, hvem havde troet det 😉 ) som fungerer godt som baggrund/kulisse. Væksthusene er inddelt i 4 forskellige klimahuse, og især ørkenhuset er jeg ret vild med. Farverne er simpelthen så fine – de sarte grønlige toner og sandet tager sig rigtig godt ud på billeder.

Der er også både toiletter, en café, madpakkeområde og opbevaringsbokse. Der mangler virkelig ikke noget til en hyggelig lille familieudflugt.

Væksthusene genåbnede efter en større ombygning i 2014, og det er bare blevet så fint. Det er helt klart værd at tjekke ud – og det er endda gratis!

location: væksthusene

Location Aarhus Væksthusene Location Aarhus Væksthusene Location Aarhus Væksthusene Location Aarhus Væksthusene Location Aarhus Væksthusene Location Aarhus Væksthusene

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!