Ferie. Lissabon. Kaffeabstinenser. Inspiration.

I år har vi været på sommerferie i Lissabon  – en dejlig by på mange måder.  Der var dog én ting jeg savnede rigtig meget, nemlig en god kop kaffe.

Portugiserne drikker deres kaffe meget sød. Og efter at have vænnet mig af med at komme sukker i kaffen kunne jeg simpelthen ikke få den super søde kaffe, som hotellet serverede om morgenen, ned. På grund af varmen havde jeg dog ikke lyst til kaffe senere på dagen, og så måtte jeg jo undvære min elskede kop kaffe i hele 9 dage!

Nå, men til trods for kaffeabstinenserne var Lissabon en fantastisk inspirerende by – og der var tit situationer hvor jeg ønskede at Johanna igen var en 4-5 år. For dengang kunne jeg få lov til at tage billeder af hende! I dag er det temmeligt sjældent at jeg får mere end 3 sekunder til at tage et billede – hvis jeg overhovedet får lov.

Der var utallige situationer hvor jeg havde ønsket mig en villig model tilstede. Der var flotte steder og baggrunde alle vegne! Jeg elsker ru overflader, maling der skæller af og husvægge i alverdens farver. Der var simpelthen så smukt og inspirerende overalt!

LIssabon_inspiration

 

Men jeg var selvfølgelig også heldig en gang imellem og fik et par billeder med Johanna – de fleste gange dog bagfra 🙂 Jeg kunne sagtens have brugt hele ferien på at tage billeder foran alle de skønne facader, mure og små gyder

 

Lissabon_10 Lissabon_9Lissabon_7Lissabon_6 Lissabon_3 Lissabon_14Lissabon_2Lissabon_15

 

Der kan findes flere billeder fra Lissabon på min instagram-profil

 

 

 

© 2013 Stefanie Friedrichs Børnefotograf Stefanie Friedrichs fra Stefanie Friedrichs Photography tilbyder
børnefotografering i Aarhus / Århus. Stefanie Friedrichs er passioneret børnefotograf, der foretrækker at 
arbejde med naturligt lys. Fotograferingen foregår derfor for det meste on location. 
Stefanie Friedrichs Photography holder til på Viborgvej 148, 8210 Aarhus V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!